Dečija soba

Ključ za osmišljavanje zabavne i zdrave dečije sobe delom leži u pravom izboru posteljina, prekrivača i zavesa. D-art Collection Vam nudi veliki izbor navedenih artikla za Vašu decu, a dovoljna je nekad i jedna stvar osvežite dečju sobu.

Zdravlje Vešeg deteta je prioritet i zbog toga treba izabrati kvalitetne posteljine ili prekrivače koje detetu neće smetati u dodiru sa kožom. Jeftine uvozne posteljine ili prekrivači ponekad mogu u svom sirovinskom sastavu da sadrže razne hemikalije ili čak pesticide, od čega Vaše dete može dobiti alergiju ili svrab po celom telu.

Takođe naučno je dokazano da deca treba dnevno da imaju minimun 10 sati sna, jer se u tom periodu najviše razvijaju.  Mozak i njihovo telo se tada bukvalno noću regeneriše i oporavlja od iscrpljujućeg dana. Ukoliko dete zbog nekvalitetne posteljine nema dovoljno sna mogu se vremenom stvoriti posledice kao što su: umor, iritiranost, pad koncentracije ili čak ozbiljniji problemi kao što je glavobolja. I zato ako posteljina može pomoći Vašem detetu da noću mirno spava, onda je suvišno pričati o bilo kakvoj ceni.

Naši proizvodi su dermatološki ispitani i kontrolisani od strane CIS-a, i sigurno Vam možemo pomoći kada je u pitanju zdrav san Vaših najmilijih.

Decu u ranom detinjstu privlače svetle i jake boje kao što su žuta, crvena, plava, pink, zelena… U skladu sa ukusom deteta treba opremiti sobu tekstilom tako da se Vaše dete u njoj oseća srećno i bezbedno. Ponekad je dovoljno da se dečija soba potpuno osveži samo kupovinom veselih ili jakih boja zavesa ili draperija.

Ukoliko imate dvoje dece, kreveti na sprat su pravi izbor, ali je potrebno zaštititi gornji krevet ogradom, kako ne bi doslo do pada deteta sa kreveta. Postavljanjem kreveta uza zid omogućićete vašoj deci da imaju više slobodnog prostora za igru.

Da bi soba bila uredna, bilo bi poželjno da deca imaju ispod kreveta male kutije u koje bi stavljala svoje igračke i tako bi imala više prostora za igru i druženje.

Ako su deca uzrasta do sedam godina, pravi izbor dečije posteljine su jedinstveni dezeni sa kreativnim bojama i šarama koje Vam nudimo. Time doprinesite da dečija soba bude mesto gde će se vaša deca osećati sigurno i zaštićeno.

Tu smo da pomognemo Vama i Vašim najmlađima da im soba iz detinjstva zauvek ostane u lepom sećanju.

  • Vesti

    Izrada posteljina po tačnim dimenzijama izrada posteljina po tacnim dimenzijama Postoji dosta prodavnica posteljina u Beogradu ali izrada komadnih posteljina po tačnim dimenzijama je prava retkost na našem tržištu. Iz tog razloga Vas...
    Antialergijska posteljina antialergijska posteljina Antialergijska posteljina svakako može zvučati kao jedan od noviteta koji se pojavio na našem tržištu. Međutim, istina je malo drugačija. Šta zapravo znači...
    Posteljina je veoma bitna za kvalitetan san Da li se noćima mučite kako bi zaspali? Da li Vam se desi da se preznojite, a Vaša posteljina tokom noći zapravo bude...