Bež posteljina od svilenog satena

Bež posteljina

Bež posteljina je ove godine veoma popularan i tražem model.Posteljina od svilenog satena se smatra jednom od najkvalitetnijih i najluksuznijih posteljina. Ova boja je od sada dostupna u našim radnjama. Ova posteljina je veoma mekana, jednostavna za održavanje i posle pranja se ne treba peglati. Nakon pranja potrebno je da samo protresete dobro posteljinu i ostavite da se osuši. Tokom leta vaša bež posteljina će biti suva za nekoliko desetina minuta. Tokom zime, to može trajati i do nekoliko sati.

Za ovu jesenju sezonu Vam predstavljamo prelepu bež boju posteljine od svilenog satena, uz koju po Vašem izboru mogu ići jastučnice ili dušečni čaršaf. Reč je o svetlo bež boji, sa odsjajem. Ova boja je jedna od najelegantnijih i zato smo se odlučili da akcenat ove jeseni stavimo upravo na nju. Uklapa se u skoro svaki enterijer spavaće sobe. Jednobojni saten je trenutno najprodavaniji model naših posteljina.

Bež posteljina je najprodavaniji model satenskih posteljina

Iako možda zvuči čudno, ali bež posteljina je naš najprodavaniji model. Boja je jednostavno toliko neutralna da se može složiti uz sve elemente spavaće sobe. Bež boja je lako uklopljiva, pogotovo kada se radi o drvenim elementima koji su uvek aktuelni u svakom domu.

U ovom slučaju nije bitno koja je vaša dimenzija kreveta. Sve posteljine šijemo po tačnim dimenzijama koje vama odgovaraju. Na taj nači ćete biti sigurni da ste dobiti upravo ono što ste želeli. Iako imate zapravo neke nestandardne dimenzije, kontaktirajte nas. Naš dizajnerski tim će vam dati najbolja rešenja za vaš krevet.

Ukoliko ne možete uklopiti boje nije nikakav problem. Tu smo da vam napravimo različite sugestije za vašu spavaću sobu. Ukoliko vam se ne sviđa bež posteljina za vaš krevet, nije problem. Postoji još preko 20 različitih boja posteljina od svilenog satena koje su vam na raspolaganju. Na vama je samo da odlučite koji materijal vam se najviše sviđa za vreme spavanja.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button