Posteljina za decu treba da bude u više boja

posteljina za decu

Posteljina za decu je sigurno jedan od najlepših proizvoda iz naše ponude. Naše preduzeće je za punih deset godina postojanja dizajniralo i sašilo hiljade i hiljade posteljina za sve vrste kreveta, u svim dimenzijama i svim dezenima. Međutim, i dalje nam je najlepši osećaj kada nam dođu budući roditelji koji žele da naruče posteljinu za dečiji krevet.

Iako se mame i tate uglavnom odlučuju za neke od modela koji se mogu videti na našem veb sajtu ili u našim prodavnicama, postoje i oni roditelji koji se jednostavno ne mogu odlučiti za pravi izbor boja ili materijala. Upravo za takve neodlučne roditelje, tu smo da pomognemo.

Posteljina za decu mora biti od kvalitetnih materijala.

Posteljina za decu prvenstveno mora biti od čistog i kvalitetnog pamuka. Bebina koža se formira čak nekoliko meseci posle rođenja, i za to vreme roditelji ne smeju da dopuste da dete bude u kontaktu sa nekom vrstom posteljina za koju nisu sigurni da je 100% pamučna. Naravno, tu postoji i drugi deo kod dizajniranja, a to je izbor dezana ili boja.

Zašto savetujemo da posteljina za decu bude u više različitih boja.

Iako je u poslednje vreme u trendu čisto bela boja za dečije posteljine, mi Vam ipak savetujemo da ubacite i poneku jarku boju iz jednog bitnog razloga. Razlog je taj što se detetova svest u prvih par godina života najbrže formira i u tom teriodu dete postaje svesno svoje okoline.

Jarke boje u tom periodu služe kao znakovi zapažanja, znatiželje i takođe podstiču mozak da pravilno procesuira informacije o svom okruženju. Obzirom da je posteljina za decu nešto sto će biti uz dete svakodnevno, savetujemo da obavezno ubacite jednu ili više različitih boja uz jednu osnovnu ( primer: belu ).

Sačuvajte vašu dečiju posteljinu kao uspomenu.

Posteljina za decu, dečiji krevet ili krevetac zauvek ostaje sa Vama. Uz cipelice, čarapice ili majicu, ovo je jedna od stvari koja uvek treba da ostane u kući. Kada god bi izvadili tu posteljinu iz ormara, Vi biste se setili najlepšeg perioda Vašeg života, kada je u Vašu porodicu stigao novi član i kako je on ili ona nekada bio tako mali. Posteljina za decu može na taj način predstavljati i najvredniju uspomenu.

Zato, razmislite koja je to kombinacija boja i dezena koja se Vama sviđa, pozovite nas ili dođite u neki od naših prodajnih objekata i rado ćemo Vam pomoći oko izbora najlepše posteljine za Vaše dete. Posteljina za decu je svakako artikl koji se ne kupuje svakodnevno, zato izaberite ono najbolje što će vašem detetu sigurno prijati.

Ukoliko želite da izradite po narudžbini, naša posteljina za decu vam je uvek dostupna. Pozovite naše dizajnere na broj telefona: 063/17-17-071 i napravite najbolju kombinaciju za vašeg novog člana porodice. Izrađujemo posteljine za decu u svim dimenzijama i kombinacijama koje vama trebaju i koje želite. Zapamtite da uvek vašim najmlađima treba pružiti najviše pažnje i zato uvek izaberite kvalitetne materijale za njih.

Posteljina za decu i dečije zavese.

Ukoliko tražite uz posteljine za decu i ostale tekstilne artikle prilikom sređivanja vaše dečije sobe, tu smo za vas. Nudimo vam i naše dečije zavese koje se izrađuju po tačnim dimenzijama koje vama odgovaraju. Izaberite neke od omiljenih dečijih junaka i princeza i dostavite nam potrebne dimenzije kako bi vam napravili pravi dečiji komplet.

 

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button