Poznati preporučuju D-art Collection

Kao kupci i zadovoljni korisnici D-art Collection i Zoja proizvoda, poznate ličnosti odgovaraju na naša pitanja i daju svoje iskreno mišljenje o našim proizovodima.

Interviju su dali: Dr.Feelgood, Željko Samardžić, Saša Dragić i Ivan Zeljković.

Akcija poznati preporučuju se nastavlja…

DR.SAŠA PLEĆEVIĆ – DR.FEELGOOD JE PORTPAROL UDRUŽENJA ZA MEDICINU SPORTA SRBIJE, VLASNIK REKREATIVNIH KLUBOVA I TVORAC DR.FEELGOOD PROGRAMA ZA ZDRAVLJE

Kao naš stalni i zadovolji kupac dao je preporuku i  interviju.

ŠTA JE ZAPRAVO ZDRAVLJE?

 • Jedna od definicija Svetske Zdravstvene Organizacije je: Zdravlje nije samo odsustvo bolesti ili nekog fizičkog nedostatka, zdravlje je takođe stanje psihičkog, fizičkog i socijalnog blagostanja. Socijalno blagostanje podrazumeva: koji auto vozite, s kim u firmi radite, u koji kafić izlazite, sa kim se družite…  Takođe za zdravlje je veoma bitno u kakvoj posteljini spavate, jer čovek spavajući provede veliki deo života, a tada se regeneriše njegovo telo i um.

ČINJENICA JE DA KVALITETNA POSTELJINA OD PRIRODNIH MATERIJALA POZITIVNO UTIČE NA ČOVEKOVO TELO I OMOGUĆAVA MU DA SE OPUSTI I ODMORI OD SVAKODNEVNOG STRESA. ZBOG ČEGA JE JOŠ KVALITET POSTELJINA BITAN ZA NAŠE ZDRAVLJE?

 • Da, korišćenje kvalitetne posteljine pozitivno utiče na naše zdravlje, a razlozi su stvarno mnogobrojni. Uz dobru posteljinu lakše zaspite, udobnije i kvalitetnije spavate, san Vam je bolji, budite se odmorni i veseli, zadovoljni ste, lakše obavljate svakodnevne obaveze, oslobađate se stresa, niste napeti…

OBJASNITE NAM KOJE SU SVE MOGUĆE POSLEDICE PO ZDRAVLJE OD KORIŠĆENJA NEKVALITETNIH I SINTETIČKIH POSTELJINA?

 • Ja ću na ovo pitanje odgovoriti na svom primeru. Ranije sam koristio posteljine koje nisu bile kvalitetne i dosta puta mi se dešavalo da sam osim neudobnosti i neispavanosti imao velike probleme sa svrabom, a čak sam dobio nekoliko puta osip po koži. Kada sam sa mojim kolegama dermatolozima utvrdio da mi je koža osetljiva i da je uzrok nekvalitetna posteljina, istog momenta sam je zamenio. Naravno kada se sve sabere, postoje i problemi kao što su neispavanost, stres, lošije funkcionisanje tokom dana, napetost… Sve ovo šteti našem organizmu i narušava zdravlje.

D-ART COLLECTION U IZRADI POSTELJINA KORISTI NAJFINIJE MATERIJALE PAMUKA, SVILENOG SATENA, DAMASTA… DA LI STE VI KAO KORISNIK ZADOVOLJI I DA LI IH PREPORUCUJETE?

 • Iskreno, prezadovoljan sam. Zelim da preporučim svima D-art Collection posteljine jer se proizvode od prirodnih materijala koji su veoma kvalitetni. Od kada sam promenio posteljinu mirnije spavam, budim se odmoran, tokom dana se bolje osećam, od ranog jutra sam spreman za svakodnevne izazove, jednostavno prezadovoljan sam.

ZA KRAJ, ŠTA DR.FEELGOOD SAVETUJETE NAŠE KUPCE I POSETIOCE SAJTA DA URADE KAKO BI SE SVAKI DAN DOBRO OSEĆALI?

 • Savetujem Vam da ranije ležete i ustajete, doručak je obavezan ujutru, izadjite iz autobusa ili ostavite Vaš auto nekoliko stotina metara od posla i iskoristite tu deonicu da prošetate i stignete odmorni na posao, ubedite sebe da se sve dnevne obaveze mogu uraditi sa lakoćom, povećajte produktivnost, smanjite stres, pozitivnu energiju usmerite ka Vašoj porodici, prijateljima, Vašim ambicijama i planovima, ukoliko imate loš dan ostavite ga iza sebe jer sutra dolazi novi, izbegavajte alkohol, ostavite cigarete, trenirajte i odvojte dovoljno vremena za odmor i san.

SAŠA DRAGIĆ – MUZIČKI MENADŽER, KOMPOZITOR I PRODUCENT


Kao naš stalni i zadovoljni kupac dao je preporuku i interviju
.

ZBOG ČEGA STE SE ODLUČILI DA KUPITE D-ART COLLECTION ZAVESE I DRAPERIJE?

 • Pravi razlog je zato što su ponuđene nijanse veoma jednostavne, a ponekada je nešto jednostavno najlepše za enterijer. Iskreno puno radim, dosta vremena provodim putujući, ali kad dođem kući želim da se opustim u lepom enterijeru. Braon i zlatnu nijansu sam lako izabrao jer sam već imao ideju kako moj stan treba da izgleda.

KOLIKO ČESTO MENJATE ZAVESE ILI DRAPERIJE?

 • Iskreno jednom u godinu-dve. Mislim da svaki čovek treba s vremena na vreme da svoj dom ili radni prostor osveži ili promeni kupovinom nekih novih stvari, u mom slučaju Vaših zavesa i draperija. Verujem da svaka promena u prostoru posle određenog vremena pozitivno utiče na čovekovo raspoloženje.

ZBOG ČEGA STE IZABRALI BRAON TAFT I ZLATNI ORGANDIN I DA LI UVEK PRAKTIKUJETE JEDNOBOJNE ZAVESE I DRAPERIJE?

 • Izabrao sam te dve nijanse jer mi se savršeno uklapaju u enterijer. Dopada mi se kada mi stan izgleda elegantno. Za moju kancelariju gde radim se još uvek nisam odlučio koju ću nijansu izabrati. Verovatno će to biti neka tamnija nijansa draperije od tafta, bordo ili siva.

D-ART COLLECTION U PROIZVODNJI ZAVESA I DRAPERIJA KORISTI NAJKVALITETNIJE MATERIJALE OD SATENA, TAFTA, ORGANDINA… DA LI STE ZADOVOLJNI NAŠIM PROIZVODIMA I DA LI NAS PREPORUČUJETE?

 • Da, izuzetno sam zadovoljan, a takođe sam iznenađen Vašom povoljnom cenom za zavese i draperije. Preporučujem Vas svima koji žele da svoj dom ili radni prostor malo osveže i unesu pozitivnu energiju.

IVAN ZELJKOVIĆ ( ZEKA MILIONER ) – TV VODITELJ

Kao naš stalni i zadovoljni kupac dao je preporuku i interviju.

 

KOLIKO U DANAŠNJE VREME SAN ZNAČI POSLOVNOM ČOVEKU I DA LI VAM KVALITETNA POSTELJINA POMAŽE DA LAKŠE ZASPITE?

 • Mislim da u svako vreme san znači čoveku. Ja sam čovek koji voli da spava i mogao bih da spavam po ceo dan i da budem u krevetu. Naravno da je posteljina veoma bitna. Pre svega volim da je posteljina zategnuta i zbog toga praktikujem samo posteljine što imaju lastiš na duševnoj navlaci. Poznato je da sam spavalica, ali pošto sam sada otac dvoje dece koji mi ne daju da spavam, izgubio sam taj popodnevni san, a polako gubim i noćni san. Nažalost sve manje spavam zato mi je bitno da bude što udobnija posteljina kako bih što lakše utonuo u san.

KUPILI STE D-ART COLLECTION PAMUČNU POSTELJINU SA KOMBINACIJOM PLAVOG SVILENOG SATENA, ZBOG ČEGA STE SE ODLUČILI BAŠ ZA TE NIJANSE?

 • Mi smo ceo stan okrečili u belo, ali smo ga okrečili silom prilike u belo upravo zbog dece, kako bi smo što lakše ispravljali njihov nemarluk. Nemam neku nijansu koja doprinosi atmosferi svake sobe, međutim što se tiče posteljine mislim da je izbor boje veoma bitan, jer postoje neke boje u kojima ne bih mogao da spavam, dok postoje neke boje u kojima bih mogao. Meni je plava boja omiljena i u njoj volim da spavam i to je nešto što mi prija. Takođe tamno plava mi se sviđa jer volim da spavam u skroz zamračenom enterijeru i zbog toga sam se odlučio za ove nijanse prilikom kupovine.

NA ŠTA STAVLJATE AKCENAT PRILIKOM KUPOVINE POSTELJINA?

 • Prilikom kupovine posteljina, najviše obraćam pažnju na kvalitet i mekoću. Najviše volim da se bacim u krevet i da mi bude ugodno, a u poslednje vreme gledam da posteljine budu proverenog kvaliteta i da budu antialergijske što mi je takođe bitno. Međutim udobnost je ipak na prvom mestu.

D-ART COLLECTION U IZRADI POSTLJINA KORISTI NAJFINIJE MATERIJALE PAMUKA, SVILENOG SATENA, DAMASTA… DA LI STE VI KAO STALNI KORISNIK ZADOVOLJNI I DA LI IH PREPORUČUJETE?

 • Uvek se trudim da u kupovini bilo čega kupujem isključivo domaće i to je nešto što mi je jako bitno. Ja da sam predsednik države insistirao bih na tome da ljudi isključivo kupuju domaće i tako podstiču našu privredu i proizvodnju. Ne čudi me da sam se opredelio za ovu posteljinu jer sam na razna pitanja već odgovorio, a to je da je posteljina udobna, da je kombinacija boja odgovarajuća, da je antialergiska i ono što je bitno jeste da je domaći proizvod.

POZNATO JE DA JE U TOKU SNIMANJE VAŠEG DOKUMENTARNOG FILMA U KOME TREBA DA IZGUBITE ČAK 40 KILOGRAMA! KAKO NAPREDUJETE I ŠTA MOŽETE SAVETOVATI NAŠE KUPCE I POSETIOCE SAJTA DA URADE UKOLIKO IMAJU PROBLEMA SA VIŠKOM KILOGRAMA?

 • Da, u toku sam snimanja dokumentarnog filma o meni i mom prelasku na zdrav život. Smršao sam dobrih 30 kilograma, jos 10 kilograma i gotovo. Mnogo mi se promenio život od kada sam počeo da pazim šta jedem, a svima bih savetovao da pokušaju da smršaju jer uz malo dobre volje ne treba puno da bi se smršalo. Eto ja sam trebao da smršam čak 40 kilograma ali čoveku kome treba 5 ili 10 kilograma stvarno ne treba puno. Treba obratiti pažnju da se ne jedu i ne piju neke slatke stvari kao što su čokolade ili sokovi. Može da se pojede sa vremana na vreme neka manja količina ali ne puno i ne svaki dan. Naravno svakodnevno je bitno da imate i neku sportsku aktivnost i vrlo brzo ćete uspeti u svojoj nameri.

ŽELJKO SAMARDŽIĆ – PEVAČ

Kao naš stalni i zadovoljni kupac Zoja dečije garderobe koju proizvodi D-art Collection dao je svoju preporuku i interviju.

 

KAKO STE NAS PRONAŠLI?

 • Hvala bogu da danas postoji internet, jer ja u slobodno vreme volim da surfujem i razgledam. Moram Vam za početak pohvaliti internet stranicu koja je izuzetno jednostavna, a sadrži i puno kvalitetnih slika. Drago mi je što sam pronašao sajt sa malo drugačijom ponudom dečije garderobe od ostalih.

VI IMATE TROJE UNUČIĆA, KOLIKO VAM PRUŽA ZADOVOLJSTO KUPOVINA DEČIJE GARDEROBE ZA NJIH?

 • Pa to je stvarno poseban doživljaj. Zapravo videti zadovoljno i nasmejano dete je prava sreća i ne postoji ništa lepše na svetu. Još kada su deca ovako divno obučena i kada nose garderobu koja dosta moderno i upečatljivo izgeleda, to mi sve čini jedno veliko zadovoljstvo.

ŠTA JE ZA VAS PRESUDAN FAKTOR U KUPOVINI DEČIJE GARDEROBE?

 • Pa mislim da ime više presudnih faktora. Bitna je udobnost, kvalitet, dizajn ali u ovo vreme i cena. Mislim da upravo Vaša dečija garderoba nudi sve što sam naveo. Ove proizvode mogu kupiti roditelji, rođaci ali i prijatelji sa plitkim ili dubokim džepom što je u današnje vreme veoma značajno. Najvažnije od svega je da deca budu zadovoljna i da se uvek osećaju udobno i lepo.

ZOJA DEČIJA GARDEROBA SE PROIZVODI OD NAJFINIJIH MATERIJALA PAMUKA, SVILENOG SATENA, PLIŠA… DA LI STE VI KAO KUPAC ZADOVOLJNI I DA LI NAS PREPORUČUJETE?

 • Ja sam izuzetno zadovoljan Vašim proizvodima i zapravi ovo je jedna lepa prilika da preporučim dečiju garderobu Zoja svima onima koji vode računa o svojoj deci ili unucima. Ja sam sada Vaš kupac i savetujem sve posetioce ovog veb sajta da ubuduće mogu slobodno kupovati ovde dečiju garderobu i ne verujem da će postojati neko ko će se kasnije požaliti.

ZA KRAJ OTKRIJTE NAŠIM KUPCIMA I POSETIOCIMA OVOG VEB SAJTA KAKVI SU VAŠI PLANOVI ZA NAREDNI PERIOD? ŠTA MOŽEMO OČEKIVATI OD ŽELJKA SAMARDŽIĆA?

 • Pa eto, prvi i osnovni plan je da moj novi CD izađe uskoro. Naravno to neće biti samo moj, već će biti i CD svih onih koji poštuju i vole moju muziku (smeh). Nakon toga ide veliki solistički koncert u Kombank Areni u Beogradu. On će biti peti po redu i održaće se osmog marta. Naravno posle toga ide serija velikih koncerata po celoj teritoriji EX-Jugoslavije. Mislim da je ta turneja moja obaveza prema velikoj publici koja me toliko puno godina unazad prati.

 • Vesti

  Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
  Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
  Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button