D-art Collection na Instagramu

posteljine na Instagramu

Posteljine na Instagramu su postale jako popularne. D-art Collection je ove godine odlučio da poradi na društvenim mrežama. Osim Facebook profila, za one koji isti nemaju, napravili smo i Instagram profil. Profil možete naći pod imenom dartcollection_tekstil i na taj način početi da nas pratite. U skladu sa prirodom ove društvene mreže, na našem Instagram profilu su Vam dostupne slike naših artikala, od posteljina, zavesa, draperija, dečije garderobe, prekrivača, peškira i mnogih drugih stvari.

Profil posteljine na Instagramu nam je otvoren i na taj način dostupan svima, a svi zainteresovani nas mogu pratiti. Ažurni smo, s toga na vreme profil dorađujemo i upotpunjujemo potpuno novim slikama artikala, koje možete nabaviti.

Ukoliko imate neko pitanje, možete nam na Instagramu poslati i direktnu poruku sa slikom na kojoj je artikal koji Vas zanima, a mi ćemo Vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti. Instagram je još jedan način da Vas uvedemo u naš čarobni svet i da Vas magijom, koju pretvaramo u stvarnost, zadržimo.

Posteljine na Instagramu od različitih materijala za vaš krevet

Danas je preovladao trend marketinga na društvenim mrežama. Ovaj trend se postepeno širio ali mislimo da da iskreno nikada nije bio zastupljeniji.

Kada je počelo reklamiranje naše posteljine na Instagramu, nije za početak ni bilo toliko pratioca.

Danas, neki profili za dizajniranje enterijera imaju i po nekoliko miliona pratilaca. To mnogo može doneti veliku popularnost ali i nove modne trendove za dizajn enterijera.

Veoma dobra stvar je ta što sada možete pogledati slike gotovo svih najlepših objekata na svetu. Možete razumeti najbolje stilove izrade hotela ili hostela u svim delovima sveta.

Samim tim i vi možete dobiti razne ideje o tome šta je najbolja stvar za opremanje vašeg enterijera.

Naše posteljine na Instagram profilu će sadražati samo slike najlepših proizvoda iz našeg asortimana koji će vam biti dostupni.

Ukoliko budete imali bilo kakvih dodatnih pitanja, posetite nas ili nam pošaljite vašu poruku.

Čekamo vas na nekoliko različitih lokacija u Beogradu.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button