Dekorativne posteljine – nešto sasvim novo

dekorativne posteljine

Dekorativne posteljine su svojim bojama i šarama vrlo brzo postale pravi trend u svetu tekstila. Prostor u kome spavamo zaslužuje da uvek bude dekorisan sa pažnjom. Svetski dizajneri su počeli sa izradom velikog broja neverovatnih printova koji se mogu preneti na posteljine.

Novitet je svakako posteljina na kojoj možete pisati posebnim markerima, a koji se skidaju običnim pranjem. Tu su i posteljine koje mirišu na hranu, za prave sladokusce. U pitanju je miris pice, bar za sada. Dekorativne posteljine svojim inovacijama svakodnevno dolaze do novih kupaca. Ovakav stil izrade je zaista unikatan i jedinstven u svetu. Dizajneri koji osmišljavaju nove ideje za dekorativne posteljine za svoj posao zaslužuju sve pohvale.

Pravi hit je posteljina koja izgleda kao omot od čokolade i zapravo i ima takav miris. Naravno sve ove printove je moguće preneti i na jastučnice koje idu uz posteljinu. Moramo naglasiti da je svuda reč o pamuku. Ovaj materijal je u velikom broju slučaja najtraženiji kada su u pitanju dekorativne posteljine.

Dekorativne posteljine za decu

Moramo naglasiti da dekorativne posteljine se najviše zapravo kupuju za decu. Deci je uvek veliki doživljaj da budu prekriveni nekim lepim dezenom ili motivom. Osim raznih zanimljivih artikala u poslednjih par godina su se pojavile i posteljine fudbalskih i košarkaških klubova.

Ove posteljine uz crtane junake zapravo i najviše privlače decu. Ona prosto obožavaju da u njihovoj sobi budu dekorativne posteljine u koje su oni prosto zaljubljeni. Slična situacija je i sa devojčicama koje svoje Diznijeve princeze traže u svojoj sobi i na svom krevetu.

Kako bi roditelji izabrali najbolju stvar, veoma je bitno paziti od kog materijala su zapravo svi modeli posteljina. Savetujemo vam da to uvek bude pamuk, jer je dečija koža i dalje osetljiva i zapravo se i dalje formira.

Ove posteljine za decu se savršeno slažu i sa dečijim zavesama. Na roditeljima ostaje da odluče kog junaka ili princezu će izabrati za dečiju sobu.

 

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button