Izrada rustičnih posteljina po Vašem ukusu

izrada rustičnih posteljina

Izrada rustičnih posteljina je pravo vraćanje u prošlost naših baka i deka. D-art Collection je u svoj asortiman ubacio novitet, koji je prava retkost na našem tržištu. U pitanju su rustične posteljine. Ove posteljine se izrađuju od pamuka, najčešće u kombinaciji sa vezom, čipkom ili rišeljeom.

Teško ih je naći u prodaji, upravo zato što se većina firmi ne odlučuje za njihovu proizvodnju jer ona zahteva strpljenje, velike troškove i ogromnu preciznost prilikom izrade, ali konačan proizvod je takav da ostavlja bez daha. Bavimo se izradom i ovih vrsta posteljina, koje spadaju u elegantan i nikad prevaziđen model, koji se savršeno uklapa u svaki spavaći enterijer, jer predstavlja klasiku.

Izrađujemo rustične posteljine u beloj i bež boji, koje su opravdale svoju popularnost, kada je u pitanju zahvalnost boje. U kompletu uz rustične posteljine idu i jastučnice, kao i dušečni čaršaf. U zavisnosti od Vašeg ukusa, posteljina može biti ukrašena lepom belom čipkom, nekim interesantnim vezom ili rišeljeom, koji još više ukazuju na čistoću modela, materijala i boje.

Pošto je u pitanju pamuk, ova posteljina i njeni prateći elementi se lako održavaju. Svi modeli su dostupni na našem veb sajtu, na profilima društvenih mreža ili u nekom od naših prodajnih objekata.

Izrada rustičnih posteljina u beloj ili bež boji

Nudimo vam izradu rustičnih posteljina u beloj ili bež boji u svim dimenzijama. Ove posteljine su pravo oličenje prošlosti i nekih davnih vremena. Međutim mi smo tu za vas ukoliko vam se baš ovaj stil posteljina sviđa.

Njihova osnova je zapravo pamučna, dok se dodaci mogu birati između više ponuđenih modela čipki ili belog veza.

Svaka posteljina je zapravo priča za sebe, a na vama je da odredite izbor materijala. Za sve konsultacije, na raspolaganju su vam naši dizajneri kojima je ovo već utemeljena praksa.

Izrada rustičnih posteljina se može uraditi u beloj ili bež boji. Na vama je zapravo da odlučite na koji način želite samo da se uklopi ovaj proizvod u vašoj sobi.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button