Jastučnice za svačiji ukus

dekorativne jastučnice

Dekorativne jastučnice mogu u potpunosti promeniti izgled vašeg enterijera. D-art Collection Vam predstavlja u svom spavaćem asortimanu jastučnice od različitih materijala, dezena i boja. Jastučnice izrađujemo od kvalitetnih materijala kao što su pamuk, pamučni saten, svileni saten, taft, damast.

Posebno vodimo računa o kvalitetu jastučnica, jer na taj način vodimo računa i o higijeni naših kupaca i njihovoj koži. Modeli jastučnica su od klasičnih i jednostavnih dezena, do elegantnih satenskih varijanti.

Jastučnice mogu biti pojedinačne ili u kompletu, raznih dimenzija i boja. Tu su i nove pačvork jastučnice, koje se lako održavaju, kvalitetnog su materijala i izrade. Nudimo Vam i besplatne usluge dizajnera, kao i uslugu dostave na celoj teritoriji Srbije.

Jednobojne satenske dekorativne jastučnice

Kada pričamo o dekorativnim jastučnicama ne možemo da ne spomenemo materijal pod nazivom svileni saten. Ovaj materijal je jednostavno najzastupljeniji kada dođe do izbora jastučnica za vaš prostor. Bilo da je u pitanju stambeni objekat ili neki poslovni prostor, dekorativne jastučnice će se sigurno uklopiti.

Ova vrsta jastučnica se proizvodi u svim bojama. Bela, plava, crvena, bordo ili tirkiz su samo neke od boja za dekorativne jastučnice.

Ona se mogu uraditi i po tačnim dimenzijama koje vama odgovaraju. Ova mogućnost je jedinstvena na našem tržištu, a naše preduzeće je tu za vas.

Dekorativne jastučnice se mogu uraditi od 40x40cm. do 55x55cm. Naravno, sve u zavisnosti kakve su dimenzije vašeg jastuka.

Čime se pune dekorativne jastučnice

Mnogo naših mušterija zapravo ne zna da se jastučnice pune sa nekoliko različitih materijala. Naravno, prva varijanta je sam jastuk.

Međutim, zbog prevelike cene koštanja sve manje se ljudi okreće kupovine jastuka, već traži druga rešenja. Jedno od tih rešenja je punjenje sunđerom.

Kada se dekorativne jastučnice pune sunđerom oblik im ostaje isti, samo je potrebno kupiti iscepani sunđer. Jastučnice svakako u tom slučaju moraju imate rajsfešlus koji će čuvati komade sunđera da ne ispadnu.

Ukoliko želite još jeftiniju varijanju, probajte sa koflinom. Koflin je materijal koji služi kao veštačka vuna i upravo je i njena zamena. Sintetički materijal koji se kupuje na kilograme ali je odličan za punjenje jastučnica.

Budite sigurni da će vaše dekorativne jastučnice sa bilo kojom od ovih varijanti izgledati odlično u novom prostoru. Samo uvek izaberite najbolju vrstu zatvaranja kako bi bili sigurni da vam materijal za punjenje neće ispadati.

Svakako, dekorativne jastučnice služe upravo za to – dekoraciju. Tako da nije bitno čime će biti napunjene, već je bitno kako će one izgledati u prostoru.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button