Kombinacija posteljina i zavesa u spavaćoj sobi

kombinacija posteljina

Kombinacija posteljina i zavese je veoma lako uklopljiva. Osvrnuli smo se i na svetski trend koji u poslednje vreme obraća pažnju na kombinaciju zavesa i posteljina u spavaćoj sobi. Ove godine, kao nepobedivi trend, jeste kombinacija kontrasta posteljina i zavesa.

Ovaj trend prate dve varijante. Prva varijanta podrazumeva crnu satensku posteljinu, uz iste jastučnice i bele zavese, koje lako propuštaju svetlost. Druga varijanta podrazumeva obrnuto, belu satensku posteljinu i crne zavese. Evropljani se više odlučuju za prvu varijantu, mada su obe svakako jako popularne, kako zbog kvalitetne satenske posteljine i laganih zavesa, tako i zbog samog trenda.

Dok sa druge strane, stanovnici Amerike se više odlučuju za drugu varijantu. Crne zavese su trenutno veoma popularne sa druge strane okeana. Crne zavese se mogu pronaći čak i u različitim nijansama i modelima materijala.

Bela posteljina je takođe veoma popularna, međutim svileni saten je poseban materijal. On je veoma popularan i sve više se može pronaći i u ugostiteljskim objektima svih vrsta. Naime, Obzirom da se tekstilna idustrija razvila kombinacija posteljina i zavesa je postala dostupna svima. Možeto pronaći mnogo različitih modela i dezana za oba artikla i to za pristojnu cenu.

Kombinacija posteljina za bračne krevete

Naše mušterije uglavnom kupuju dva kompleta posteljina. Naravno dok se jedan komplet koristi, drugi stoji u ormaru. Kada se prvi stavi na pranje, drugi počinje da se koristi istog trenutka.

Ovaj način korišćenja je veoma dobar zato što se uvek stavlja sveža i čista posteljina, što je dobro za vašu kožu i zdravlje.

Međutim, kako bi izbegli monotonost, savetujemo sve da uzmu dva potpnuno različita kompleta. Naime kombinacija posteljina treba da bude raznolika, baš iz razloga što ona osvežava prostor.

Kada se pokrivate jednom istom posteljinom, sigurno može doći do zasićenja. Čovek je navikao na promenu stvari, pa samim tim je dosta dobro promeniti posteljinu na svakih 5-7 dana.

Promena posteljine ne samo što je dobra za vaše zdravlje, već će i vama lepše izgledati promena u spavaćoj sobi.

Ukoliko ne znate koja je prava kombinacija posteljina za vas, pozovite nas i mi ćemo vam dati razne predloge.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button