Novi modeli posteljina za dečiji krevetac

dečije posteljine za krevetac

Dečije posteljine za krevetac dolaze u više modela i dezena. D-art Collection je odlučio da obraduje sve roditelje i njihove mališane, novim modelima dečijih posteljina za krevetac. Posteljine su izrađene od čistog pamuka i sastoje se iz 4 dela (jorganske navlake, dušečnog čaršafa, jastučnice i ogradice). Prvenstveno smo se odlučili za pamučni materijal, zbog toga što je veoma kvalitetan, lako se održava, nežan je na dodir i ne izaziva alergije ili iritacije na koži.

Dečije posteljine za krevetac se mogu izraditi i po narudžbini i biti različitih dimezija, dezena ili boja, sve to u skladu sa Vašim idejama ili željama. Dostupna je nova paleta boja, kako za dečake, tako i za devojčice.

Dečije posteljine za krevetac su veoma bitna stvar prilikom odrastanja deteta. One su tu da svojim kvalitetnim pamukom sačuvaju bebinu kožu. Takođe, ogradica služi da sačuva dete od promaje i da dete ne bi prevrtanjem povredilo bilo koji deo tela.

Iako ogradica može da se stavi na sve delove, uvek je najbolje ostaviti jedan deo otvoren. To se radi iz razloga da bi roditelj uvek mogao iz bilo kog ugla da vidi svoje dete u krevetcu.

Dečije posteljine za krevetac od pamuka

Iako postoji dosta različitog mišljenja, mi vam savetujemo ono sigurno. Dečije posteljine isključivo moraju biti od pamuka jer je pamuk jedini prirodan materijal.

Iako možda nađete neku lepu ili eksluzivnu posteljinu, prvo ipak proverite sastav. Ukoliko se desi da nije 100% pamuk, nemojte se truditi da gledate dalje.

Pamuk je osnova za dodir kože deteta još dok se formira. Vremenom se stvara sloj koji je otporan ali tek posle nekoliko godina taj sloj postaje zaštitni.

Dečije posteljine za krevetac se kupuju i kao poklon. Kada saznate da je neko vama drag i blizak dobio dete, nećete pogrešiti ako se odlučite za ovu kupovinu.

Ove posteljine se svakako često menjaju, zbog higijene, a mame i tate će taj poklon uvek čuvati za uspomenu.

 

 

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button