Novi trendovi posteljina za proleće-leto 2015

novi trendovi posteljina

Novi trendovi posteljina su uvek aktuelni. Moda se menja, a za njom se menjaju i posteljine. Evropski trend među posteljinama za sezonu proleće-leto 2015. je životinjski ili animal print. U pitanju su satenske posteljine, sa pratećim spavaćim elementima, tj komplet posteljina i jastučnica sa ovim printom. Print je najčešće leopard ili zebra stil, što znači da imamo dve varijante, braon i crno belu.

Posteljina ovog tipa, treba da odudara od ostatka spavaćeg enterijera. Materijal od koga se izrađuje ovaj model posteljina je izuzetno mekan na dodir, visokog kvaliteta i osetljiv za održavanje. Kako dizajneri u oblasti tekstila najavljuju, ovaj animal print među posteljinama će nas pratiti duže vreme. Novi trendovi posteljina uvek mogu da se uklope u vaš enterijer.

Zašto su novi trendovi posteljina aktuelni za vaš dom?

Novi trendovi posteljna će se uvek menjati. Danas je vreme za animal print, a već sutra dolazi novi model. Zapravo zašto je to tako? Mnogi od naših mušterija zapravo ne vide da posteljina ne može da diktira trend. Trend enterijera zapravo diktira model ili dezen posteljine.

Kako bi vam ovo još lakše objasnili, moramo vas podsetiti da je internet era donela mnogo poboljšanja na nivou dizajna. Naime, mogućnost da se vide slike svetskih hotela siguno su pomogle nekom manjem hostelu da uzme nekoliko dizajnerskih rešenja.

Kada pričamo o tekstilu, tekstil je tu da se uvek uklopi u ambijent. Novi trendovi posteljina će iz tog razloga da budu uvek prilagođeni enterijeru spavaće sobe.

Danas, trendovi se mogu brzo promeniti ali nekada i na lošije. Zato vama savetujemo da ne žurite prilikom kupovine posteljina. Možda vama ne odgovara ono što je sada u trendu.

Uvek vam naši dizajneri stoje na raspolaganju. Oni su tu da nacrtaju, osmisle i prikažu vam najbolja rešenja za opremanje enterijara posteljinama.

Naravno, tu smo da vam pokažemo i naš drugi tekstilni program koji će vam se sigurno svideti.

Kontaktirajte nas i mi ćemo vam dati najbolje predloge koji će se uklopiti u vaš apartman ili u spavaću sobu.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button