Peškiri sa satenskim trakama

ukrasni peškiri

Ukrasni peškiri su tu za vaše kupatilo D-art Collection je dizajnirao liniju peškira sa satenskim trakama, koju Vam predstavljamo ove sezone. Ukrasni peškiri su izrađeni od visoko kvalitetnog 400 i 500 gramskog frotira.

Po želji je moguće staviti satenske trake na mestu gde Vi želite. Odlučili smo se na ovaj korak, jer su peškiri sastavni deo Vaše lične higijene i moraju biti izrađeni od kvalitetnih materijala, kako bi Vaša koža ostala ista i neizložena iritaciji. Takođe ukrasni peškiri iz našeg asortimana imaju veliku upijajuću moć.

Ove jeseni naši peškiri su Vam dostupni pojedinačno ili u kompletima, različitih dimenzija i najrazličitijih boja. U prodaji su dostupne nijanse veselih boja, sve do klasične bele i bež.

U kojim dimenzijama su dostupni ukrasni peškiri

Ukrasni peškiri su vam dostupni u tri različite dimenzije. Prva dimenzija je 30x30cm. Ova dimenzija peškira je pogodna za ručne peškire koji se koriste u stanu ili poslovnom prostoru. Ovi peškiri su namenjeni da budu jednostavni i lagani kako ne bi zauzimali puno prostora u vašem kupatilu.

Druga dimenzije peškira je 70x50cm. Ovi peškiri spadaju pod klasu srednje varijtane peškira i mogu se koristiti i za tuširanje. Njihova dimenzija odgovara svima onima koji nemaju ili ne žele da zauzimaju puno mesta u kupatilu.

Treća vrsta peškira je 140x70cm. Ovi peškiri su najveći i oni su peškiri za kupanje. Njihova velika dimenzija traži od vas da nađete dovoljno mesta u kupatilu kako bi ih okačili. Inače je poznato da ovi peškiri mogu biti i peškiri za plažu jer svojim dimenzijama to zapravo i jesu.

Ukrasni peškiri za kraj mogu biti u različitim debljinama i dezenima. Naravno, cena peškira zapravo zavisi i od gustine kao i kvaliteta frotira. Svaki peškir može imati i satensku traku koja stoji kao ukras i koja je vrlo elegantna.

Satenska traka može biti u svim osnovnim bojama, a na vama je da izaberete pravu. Satenska traka takođe može da se doda na mestu koje se vama sviđa najviše.

 

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button