Prekrivači sa rišeljeom ili čipka vezom

prekrivači sa čipka vezom

Prekrivači sa čipka vezom su jedan veoma težak proizvod za izradu. Naime, svaki prekivač koji u sebi sadrži čipku ili vez zahteva puno vremena za izradu. Iz tog razloga ovi prekrivači se jednostavno poručuju isključivo komadno. D-art Collection je odlučio da ovaj proizvod predstavi zasebno, kao novinu, pošto je u pitanju nešto što do sada nismo radili.

Prekrivači sa rišeljeom ili čipka vezom su beli, bež i sivi modeli pamučnih prekrivača koji su rustičnog dizajna. Njihova kompleksnost prilikom izrade zahteva kvalitetan materijal kao što je pamuk, koji može na sebi da ponese elegantan vez ili šaru.

Prekrivači sa čipka vezom mogu biti različitih dimenzija. Uglavnom su najbolji izbor kada su u pitanju rustični enterijeri. Ovi prelepi prekrivači su Vam dostupni u našim prodajnim objektima.

Dostupna je i usluga dostave na celoj teritoriji Srbije, kao i usluga besplatne konsultacije sa našim dizajnerima prilikom izrade ovih prekrivača po tačnim dimenzijama.

Prekrivači sa čipka vezom ili obični pokrivači, u čemu je razlika.

Dosta naših mušterija nas pita jednu stvar. U čemu je zapravo razlika između rustičnih prekrivača i pokrivača. Razlika je veoma jednostavna. Počnimo od samog naziva. Prekrivač služi da nešto prekrije, dok pokrivač služi da nesto pokrije.

U ranije vreme ova razlika je morala da postoji. Ranijih godina nisu svi materijali bili kvalitetni. Nešto što se stavljamo preko kreveta nije moglo da se koristi i za pokrivanje tokom noći. Takvi prekrivači su bili rustičan i ukrasni detalj koji služi da sačuva krevetninu i da pruži lep izgled. Dok su pokrivači bili prava retkost na tržištu.

U današnje vreme to više nije problem. Naime danas postoje materijali koji pružaju oba. Naime pokrivači kojima se čovek pokriva noću služe i da čuvaju krevet tokom dana. Mogu i dalje da čuvaju krevetninu ali i posteljinu ispod prekrivača. Luksuzni modeli pokrivača ali i prekrivači sa čipkom služe kao dekorativni detalj i kao materijal za spavanje.

Tehnika izrade tekstila je danas dosta napredovala tako da je danas ova stvar potpuno normalna. Na vama je danas da izaberete model koji vam se najviše slaže uz enterijer i stvar je odmah rešena.

Pogledajte izbor naših prekrivača na stranici proizvoda i izaberite najbolji model za vaš enterijer i spavaću sobu.

 

 

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button