Prugaste posteljine od pamučnog satena

prugaste posteljine

Prugaste posteljine su postale veoma moderni proizvod pre nekoliko godina. D-art Collection je za jesenju sezonu pripremio, kao novitet, posteljine od prugastog pamučnog satena. Sve posteljine od pamučnog satena su izrađene od 80% pamuka i 20% svilenog satena. Prijatne su na dodir, lako se održavaju i uklapaju u bilo koji spavaći ambijent.

Ove sezone su veoma popularne prugaste posteljine sa bež, braon i crnim šarama, te smo ovog puta odlučili njih da izdvojimo. Kompleti ovih posteljina, koje mogu biti različitih dimezija, su Vam dostupni u našim prodajnim objektima u Beogradu.

Prugaste posteljine prodajemo u kompletu koji se sastoji iz više artikala. U pitanju su jastučnice, dušečni čaršaf i jorganska navlaka.

Jastučnice su dostupne u dve veličine. Prva veličina je 50x70cm. dok je druga veličina 60x80cm. Obe varijante su pravljene za jastuke koji služe za spavanje.

Jorganska navlaka je urađena od pamučnog satena i ispresecana je prugicama. Ova jorganska navlaka dolazi u standardnim dimenzijama 200x200cm. ali može da se proizvede i po narudžbini. Ukoliko želite dimenzije jorganske navlake mogu biti 220×200 ili 240x200cm. širine.

Dušečni čaršaf mora da bude dovoljno veliki da prekrije površinu kreveta. Naravno obzirom da dušečni čaršaf mora i da se podvuče, uvek je dobro uzeti malo veće dimenzije. Savetujemo uvek da se uzme još barem nekoliko desetina centimetara, u zavisnosti od debljine dušeka.

Dušečni čaršaf je uvek jednobojan i prati najdominantniju boju na jorganskoj navlaci. Ovaj se može uraditi i sa lastišem ali je potrebno da nam dostavite debljinu dušeka.

Prugaste posteljine za bračne krevete

Prugaste posteljine se najviše naručuju za bračne krevete. Njihov spoj boja je takav da se on najviše dopada odraslim osobama koje žele da imaju moderan tekstil u spavaćoj sobi. Bračni kreveti su naš najčešći nameštaj u spavaćoj sobi i zato se uvek njima i prilagođavamo.

Kombinacija ovih boja je pravi izbor za sve one koje žele nešto drugačije na svom krevetu. Ukoliko kupujete, savetujemo vam da nam se obratite pre kupovine, kako bi se besplatno konsultovali sa nama.

Naše konsultacije će vam pomoći da izaberete najbolji mogući dezen i dimenziju za vaš krevet.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button