Turske posteljine su postale sinonim za luksuz

Turske posteljine

Turske posteljine su poznate po vrhunskom kvalitetu. Turska je zemlja koja nam je poznata po šarenilu, ekscentričnim bojama, šarama i kvalitetnom materijalu. Ona se skoro odlučila da spoji snage sa daleko poznatom modnom kućom Pierre Cardin, koja je inače poznata po klasičnom stilu i svedenosti.

Iako je za dizajnere posteljina ovo bio pravi šok, za neke je bio očekivan potez. Turske posteljine već nekoliko godina unazad ne mogu da u potpunosti pogode pravi ukus zapadnih zemalja. Na ovaj način će dobiti sve moguće informacije od modne kuće koja je u samom vrhu svetskog tekstila.

Odlučili su se da udruže snage i urade probnu liniju posteljina, prekrivača i jastučnica. Ovaj spoj je definitivno mnoge ostavio bez daha. Početna cena ovih posteljina svakako nije bila pristupačna, ali je polako našla put do klijentele. Osnova svih posteljina je biserno bela boja, što je zaštitni znak modne kuće Pierre Cardin.

Turske posteljine su postale dostupne u svim delovima sveta.

Iako se ljudi veoma teško navikavaju na promene, ovde nije bio takav slučaj. Vrlo brzo su se turske posteljine probile na sam vrh svetske scene. Danas, jedina prava konkurencija im je Kina.

Turkse posteljine su jednostavno promenile svoj izgled i podigle su svoj kvalitet. Sve manje možemo videti posteljina sa izraženim šarama i bojama koje su ranije bile svakodnevne. Kako bi povećali svoju prodaju, turske posteljine se danas prodaju kao moderne posteljine.

Na ovaj način došli su do kupaca iz celog sveta koji su veoma iznenađeni ovim novim dizajnom. Kako bi zadržale svoju poziciju, turkse posteljine su postale sinonim za opremanje velikih lanaca hotela.

Na ovaj način su turske posteljine postale jedan tekstilni brend koji je krenuo uzlaznom putanjom. Saradnja sa modnom kućom Pierre Cardin je samo donela nove inovacije i još snažniji pečat. Ove posteljine nisu nimalo jeftine, ali su zato postale sinonim za luksuz i kvalitet. Na našem tržištu su takođe ove posteljine dostupne u različitim bojama i dezenima.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button