Štepani satenski prekrivači

štepani satenski prekrivači

Štepani satenski prekrivači su najbolji izbor za univerzalne prekrivače. Oni se mogu koristiti leti i zimi i veoma su elegantnog i modernog oblika. Dostupni su u više različitih boja i dezena. D-art Collection je ove jeseni, spremio najnoviju kolekciju štepanih satenskih prekrivača.

Prekrivači su izrađeni od 100% viskoznog satena, što znači da je reč o kvalitetnom proizvodu, koji je mekan na dodir, lako se održava i ispunjava uslov higijene. U skladu sa Vašim idejama i željama, prekrivači su različitih dimenzija i najrazličitijih boja.

Ove sezone smo ubacili dosta veselih i pastelnih boja, koje osvežavaju prostoriju i uveseljavaju je, a sa druge strane zadržali smo belu i bež boju, koje su sinonim za večitu eleganciju i jednostavnost, kada su u pitanju ovi prekrivači.

Višenamenski su, što znači da mogu biti lako uklopljeni u neku jednostavnu varijantu, ali i u visoko elegantnu. Moguće su kao i uvek besplatne konsultacije sa našim dizajnerom prilikom izrade prekrivača po tačnim dimenzijama.

Štepani satenski prekrivači su dostupni u više boja

Postoji dosta zanimljivih boja i kombinacija za štepane satenske prekrivače. Naime, boje koje su dostupne su bela, siva, bež, zelena, plava, crna, bron ili ljubičasta.

Svaka od ovih bojase može uklopiti sa različitim stilovima spavaćih soba. Siva boja služi da pruži jedan mirniji ton u spavaćoj sobi. Braon je dosta moderna boja koja se može kombinovati sa svim pastelnim nijansama.

Ljubičasta boja je danas veoma popularna i uklapa se sa zelenim ili crnim detaljima u sobi. Plava boja je odlična da se uklopi sa braon nameštajem ili nekim braon elementima u sobi. Uz plavu najviše se trenutno slaže zlatna boja takođe.

Zelena boja je dosta umirujuća ali zahteva jedan potpuno drugačiji stil enterijera. Svakako da uz zelenu mogu da idu žuta ili ljubištasta boja, na vama je da izaberete najbolju opciju.

Svaka od ovih boja je dostupna, a štepani satenski prekrivači su tu za vas. Izaberite vašu boju i naručite vaše prekrivače već danas.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button