Stolnjaci – izrada po tačnim dimenzijama

Izrada stolnjaka

Izrada stolnjaka po tačnim dimenzijama je jedna od naših usluga. D-art Collection Vam u svom bogatom asortimanu nudi stolnjake, različitih dimenzija, materijala i boja. Po Vašoj želji izrađujemo okrugle, četvrtaste ili ovalne stolnjake po tačnim dimenzijama, koji mogu biti za kućnu upotrebu, za velike prostorije kao što su restorani i svečane sale ili za jednostavan baštenski ambijent. Izrađujemo stolnjake od pamuka, satena, damasta, rustične od belog veza, rišeljea…

Moguća je izrada i elegantnije varijante, te Vam tada nudimo stolnjake od damasta sa satenskim aplikacijama, koji su na dodir jako prijatni i više odgovaraju svečanijim prilikama.

Stolnjaci su naravno dostupni u različitim bojama, dimenzija po Vašoj želji i dizajnu koji Vama odgovara. Prilikom izrade dostupna Vam je i besplatna usluga dizajnera, kao i usluga dostave na celoj teritoriji Srbije.

Izrada stolnjaka za slave i proslave

Ukoliko imate prostor koji želite da opremite stolnjacima, na pravom ste mestu. Izrada stolnjaka se radi po tačnim dimenzijama i od materijala koje vi želite.

Nudimo vam izbor različitih kombinacija materijala i dezena. Napominjemo da za svaku porudžbenicu morate doći u jedan od naših lokala kako bi realizovali vašu ideju.

Izrada stoljnjaka od trenutka porudžbine traje od 7-10 radnih dana. Takođe pre porudžbine je poželjno konsultovati se sa našim dizajnerima na broju telefona: 063/17-17-071. Oni vam i pre vašeg dolaska mogu odovoriti na različita pitanja i dati vam odmah odgovore.

Cena izrade stolnjaka

Cena izrade stolnjaka zavisi od više različitih faktora. Prvi faktor su dimenzije. Na osnovu dimenzija, može se već polako ući u izračunavanje koštanja.

Drugi faktor je izbor materijala. Materijal je ono što je najvažnije kako bi vam rekli tačnu cenu. Naravno iz razloga što postoji veliki broj različitih materijala, a cena je za svaki druga.

Treći faktor je cena same izrade. Naravno, izrada stolnjaka kod nekih materijala će biti jeftinija, a kod nekih skuplja. Sve zavisi od toga o kom materijalu je reč. Zato pre nego što vam kažemo bilo koje dalje informacije, svratite u jedan od naših lokala i pogledajte izbor stolnjaka na licu mesta.

Naša izrada stolnjaka vam je na raspolaganju, na vama je samo da se odlučite za materijale.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button