Trendovi posteljina u svetu – jesen 2014

trendovi posteljina

Trendovi posteljina se svakodnevno menjaju. Velika Britanija diktira u ovom trenutku modne trendove, bar što se tiče posteljina. Odlučili su se da spoje kvalitet, komfor i eleganciju. Smatra se da je spavaća soba najintimniji deo Vas i da govori dosta o Vama. Britanci su se odlučili za dve varijante boja, biserno belu i srebrnu, koje se savršeno uklapaju u svaki enterijer.

U pitanju je svilena posteljina koju uglavnom prate iste jastučnice. Predstavljena je i linija pod nazivom Luxury Bedding, srebrna posteljina od svile sa šest jastučnica i baldahinima za krevet. Cena ove posteljine je trenutno najveća u Evropi i košta preko tri hiljade funti.

Trendovi posteljina u drugim državama

Druga država koja diktira trendove je Amerika. Amerika ima jako veliki broj različitih firmi koje se bave izradom tekstila. Trendovi posteljina se prave u njihovim kancelarijama i pod budnim okom dizajnera. Napominjemo da se oni najviše oslanjaju na luksuzne modele pamučnih posteljina za njihovo tržište.

Treća država koja diktira posteljne trendove je Turska. Turci su poznati po kiču ali je njihva kultura jednostavno takva. U proteklih par godina su drastično smanjili taj stil izrade ali i dalje se drže nekih dizajnerskih pravaca. Turska je zemlja koja se najviše fokusira na izradu pamučnog satena i damasta. Njihova zemlja je poznata da je odličan proizvođač tekstila.

Četrvrta država je najmasovnija država na svetu – Kina. Kina ima veliki broj fabrika i ona se zapravo najviše i pita koji će trend zaživeti. Najmasovniji trendovi posteljina zapravo i potiču iz kine. Oni nemaju konstantan dizajn, već se fokusiraju na apsolutno svaki mogući nacrt koji im je u tom trenutku zanimljiv. Kina je po proizvodnji ubedljivo ispred svih zamalja i zato su i njene posteljine takve da diktiraju trendove.

Nadamo se da smo vam malo pojasnili koje su to zemlje koje diktiraju trendove posteljina. Mi trendove svakako pratimo tako da čemo se potruditi da vam uvek ponudimo posteljine po poslednjoj modi.

 

 

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button