Dečija soba

Dečija soba mora da bude mesto koje će biti po detetovom ukusu. Ključ za osmišljavanje zabavne i zdrave dečije sobe delom leži u pravom izboru posteljina, prekrivača, zavesa i tapeta. D-art Collection Vam nudi veliki izbor navedenih artikla za Vašu decu. Nekada je dovoljna i jedna stvar da osvežite dečiju sobu.

Zdravlje Vešeg deteta je prioritet i zbog toga treba izabrati kvalitetne posteljine ili prekrivače koje detetu neće smetati u dodiru sa kožom. Jeftine uvozne posteljine ili prekrivači ponekad mogu u svom sirovinskom sastavu da sadrže razne hemikalije ili čak pesticide. Zbog toga vaše dete može dobiti alergiju ili svrab po celom telu.

Takođe naučno je dokazano da deca treba dnevno da imaju minimun 10 sati sna, jer se u tom periodu najviše razvijaju.  Mozak i njihovo telo se tada bukvalno noću regeneriše i oporavlja od iscrpljujućeg dana. Ukoliko dete zbog nekvalitetne posteljine nema dovoljno sna mogu se vremenom stvoriti posledice kao što su: umor, iritiranost, pad koncentracije ili čak ozbiljniji problemi kao što je glavobolja. I zato ako posteljina može pomoći Vašem detetu da noću mirno spava, onda je suvišno pričati o bilo kakvoj ceni.

Naši proizvodi su dermatološki ispitani i kontrolisani od strane CIS-a. Sigurno Vam možemo pomoći kada je u pitanju zdrav san Vaših najmilijih.

Kako treba da izgleda dečija soba

Decu u ranom detinjstu privlače svetle i jake boje kao što su žuta, crvena, plava, pink ili zelena. U skladu sa ukusom deteta treba opremiti sobu tekstilom tako da se Vaše dete u njoj oseća srećno i bezbedno. Ponekad je dovoljno da se dečija soba potpuno osveži samo kupovinom veselih ili jakih boja zavesa ili draperija.

Ukoliko imate dvoje dece, kreveti na sprat su pravi izbor. Potrebno zaštititi gornji krevet ogradom, kako ne bi doslo do pada deteta sa kreveta. Postavljanjem kreveta uza zid omogućićete vašoj deci da imaju više slobodnog prostora za igru.

Da bi soba bila uredna, bilo bi poželjno da deca imaju ispod kreveta male kutije u koje bi stavljala svoje igračke i tako bi imala više prostora za igru i druženje.

Ako su deca uzrasta do sedam godina, pravi izbor dečije posteljine su jedinstveni dezeni sa kreativnim bojama i šarama koje Vam nudimo. Time doprinesite da dečija soba bude mesto gde će se vaša deca osećati sigurno i zaštićeno.

Tu smo da pomognemo Vama i Vašim najmlađima da im soba iz detinjstva zauvek ostane u lepom sećanju.

Dečija soba treba da bude njihovo malo carstvo

Dopustite vašoj deci da učestvuju u uređivanju sobe. Oni se na taj način takođe angažuju ali i biraju boje i dezene uz koje će se osećati srećno. Ukoliko vam se čini da boje nisu skladne, ne brinite.

To je samo jedan period njihovog odrastanja koji treba da prođe u lepim trenucima. Pustite ih da izaberu za sebe posteljine, zavese ili tapete jer dečija soba zapravo i treba da bude njihovo carstvo.

Ukoliko vam treba bilo kakva konsultacija prilikom odabira materijala, pozovite nas. Mi ćemo vam dati najbolja rešenja za dečije sobe.

 

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button