Veličine posteljina

Veličine posteljina se mogu uveliko razlikovati. Ako želite da napravite posteljinu samo za vaš krevet, tu smo za vas. Učinite i vašu spavaću sobu prijatnom tako što ćete izabrati pravu posteljinu za nju. D-art Collection Vam nudi veliki izbor modela, dezena i dimenzija koje Vam mogu odgovarati. Pravi izbor jastučnica i kvalitetna posteljina mogu značajno da poboljšaju kvalitet vašeg sna.

Veličine posteljina su u današnje vreme postele veoma različite. Naime, proizvođači se trude da naprave veoma različite dimenzije kreveta, a posteljine se tome prilagođavaju.

Ovaj način izrade se praktikuje već dugi niz godina unazad, dok vrste posteljina ostaju iste.

Veličine posteljina za krevet

 • Mala jednodelna posteljina za krevet veličine 75x190cm
 • Jednodelna posteljina za krevet veličine 90x190cm
 • Posteljina za krevet veličine 135x190cm
 • Posteljina za krevet veličine 160x200cm
 • Posteljina za krevet veličine 200x200cm
 • Posteljina za krevet veličine veće od 200x200cm

Vrste posteljine za singl ili bračni krevet

Krep posteljina

Postoji veliki izbor vrsta i veličine posteljina. Neke od posteljina su mekše, dok su neke malo tvrđe. Proizvođači se uvek trude da naprave savršeni spoj kvaliteta i udobnosti. Veličina i vrste posteljina se određuju i po gramaži. Što posteljine ima veću gramažu, znači da je kvalitetnija. Naravno, kvalitet utiče i na cenu, tako da je ovakva posteljina uvek skuplja od drugih.

Mekoća i toplina posteljine zavisi od materijala od koga je napravljena. D-art Collection posteljine su izrađena od prirodnih materijala, tako da može da zadovolji vaše potrebe koje se odnose na cenu i njenu udobnost.

Prirodno izrađena posteljina obezbeđuju viši nivo toplote nego sintetička posteljina, mekša je, lakša, udobnija, kvalitetnija pa samim tim i duže traje. Prosek trajanja prirodno izrađene posteljine je 30 godina, dok posteljina izrađena od sintetičkih materijala traje u proseku 5 godina.

Neke od vrsta posteljina su: posteljina od pamuka, damasta, svilenog satena ili pamučnog satena. Svaka posteljina je poseban spoj tekstilne strukture. Međutim kako bi izabrali pravu vrstu posteljina, savetujemo vam da kupovinu uvek obavite na licu mesta. Samo na taj način se možete uveriti u kvalitet i opipati proizvod u kome ćete provoditi svaku noć.

 • Vesti

  Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
  Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
  Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button