Posteljina za krevetac

Posteljina za krevetac je jedan poseban tekstilni komad koji se kupuje. Kada se beba rodi, roditelji treba da nauče kako da hrane bebu iz flašice ili kako da menjaju pelene. Takođe moraju da izaberu odgovarajuću posteljinu za bebin krevetac, koja mora biti kvalitetna, udobna i bezbedna.

D-art Collection Vam upravo nudi veliki izbor posteljina za krevetac svih dimenzije za Vaše najmlađe ukućane. Ukoliko Vam se izbor gotovih posteljina ne dopada, možete sami napraviti posteljinu po Vašem ukusu.

Mnogi roditelji već znaju da će biti bolje ako ne koriste bilo koju posteljinu, pogotovo ako su u pitanju veoma male bebe. Dušek za bebe ne treba da bude suviše mek, jer beba može da propadne i da dođe do gušenja.

Naravno, kao što svi roditelji znaju, podrazumeva se da bebe mlađe od tri meseca moraju da budu povijene u pelene, umesto da samo budu prekrivene sa prekrivačem. Bebina stopala moraju biti u podnožju kreveca, a prekrivač čvrsto smešten u dnu kreveca.

Prekrivačem pokriti grudi bebe, a ostatak prekrivača uvući između pazuha bebi, tako da beba neće moći da se izmigolji ili da joj prekrivač pređe preko lica.

a3

Posteljina za bebu ne treba da bude ni suviše tvrda, a ni suviše meka. Ako je dušek isuviše mek, beba može da propadne, da udiše ugljen dioksid, što može dovesti do stalne pospanosti bebe, a u najgorem slučaju može izazvati komu i smrt bebe.

Krevetac za bebe može biti različitog dizajna i napravljen od drveta, plastike ili metala.

Posteljina za krevetac se može prilagoditi svim kolevkama

  • Korpe duguljastog ili sfernog oblika ispunjene čipkom i drugim dodacima. Posteljina za krevetac mora da se uklopi sa korpom, kako bi bebi bilo komotno unutar kolevke
  • Krevetac je krevet okružen visokim branicima (šipkama), radi bezbednosti bebe. Kvadratnog je ili pravougaonog oblika. Nije preporučljivo da unutar krevetca bude previše jastuka, jer beba može da padne preko njih ili da se popne na njih.
  • Kolevka je nizak krevet koji ima mogućnost da se pomera levo-desno i ljulja vašu bebu, kako bi se umirila. Kolevke mogu biti različitih veličina i oblika. Posteljina za krevetac bi trebalo da se uklapa sa kolevkom, i ostavi bebi dovoljno mesta za udobno spavanje.

Posteljina za krevetac mora biti od čistog i kvalitetnoh pamuka

Koristite posteljinu za krevetac koja je pamučna, jer će sigurno odgovarati koži vaše bebe. Kako bi beba prepoznavala oblike i boje, ukoliko ste u mogućnosti koristite posteljinu različitog dizajna i oblika.

Posteljina za bebe treba da bude udobna, dobrog kvaliteta i lepog dizajna. Dok su bebe još male, radi sigurnosti preporučuje se da se kupe branik jastučići. Takođe možete kupiti bebi vreću za spavanje u kojoj će Vaša beba biti sigurno zaštićena.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button