Bade mantili

Opis bade mantila: D-art Collection Vam nudi bade mantile od najkvalitetnijih materijala. U ponudi su frotirski bade mantili raznih boja sa ili bez aplikacija od satena. Takođe, novina u našem proizvodnom programu je komplet Sleepy koji je izrađen od svilenog satena i čini ga spavaćica i bade mantil. Proizvodimo ga u crnoj, beloj, bež, pink, crvenoj, roze i ostalim bojama koje možete izabrati.

Sastav bade mantila: Frotir (400-500 grama) – Pamuk. Frotir sa satenskim aplikacijama. Svileni saten.

Dimenzije bade mantila: U SVIM VELIČINAMA.

Cena bade mantila: od 7.500,00 do 9.000,00 din.

 

IZRADA I PO NARUDŽBINI.

BADE MANTILI OD FROTIRA

Bade mantili od frotira predstavljaju jedan specifičan komad odeće. Kada pomislimo na bade mantil, prvo što nam padne na pamet je neka topla kupka, neki tretman u hotelu ili spa centru, neko vreme koje posvećujemo samo sebi ili jednostavno neka opuštajuca kućna atmosfera.

Svojim gustim frotirskim sastavom bade mantili predstavljaju jedan od najfinijih oblika pamuka. Po svojoj gustini bade mantili se dele na nekoliko vrsta. Što je veća gramaža, to je materijal deblji, mekši i ima veću upijajuću moć. Bade mantili koji u svom sastavu imaju veću gramažu, mnogo duže traju, a na taj način štedite Vaš novac jer nećete morati da ih menjate dugi niz godina. Takođe, kada se radi o nečemu što želite kupiti i što ćete nositi na svojoj koži u trenucima kada želite da se opustite i odmorite od svakodnevnog stresa, onda treba izabrati samo najveći kvalitet za svoje telo jer tada nijedna cena nije previsoka.

Ljudska koža je veoma osetljiva i dešava se da kupovinom jeftinih, nekvalitetnih i neproverenih materijala upravo sebi i svom telu nanesemo najveću štetu. Osip, svrab, crvenilo, iritacija kože… samo su neki od simptoma koji se mogu javiti kao problem nošenja nekvalitetnih bade mantila. Ovi simptomi za sobom mogu povući neke nove probleme kao što su neispavanost zbog konstantnog svraba, stres zbog osipa koji se može pojaviti na raznim delovima tela ili nova poseta doktoru, kao i kupovina krema pri svakoj sledećoj pojavi crvenila na koži.

D-art Collection Vam nudi bade mantile on najkvalitetnijeg frotira koji je netoksičan i atestiran u zavodu instituta CIS. Na taj način Vam garantujemo proizvode koji imaju proveren kvalitet, udobnost, mekoću i što je najvažnije potpunu bezbednost za Vaše zdravlje i Vašu kožu.

BADE MANTILI I SPAVAĆICE OD SVILENOG SATENA

Jednostavni, elegantni, lagani, lepršavi, izazovni… Samo su neke od reči kojima se može opisati ova vrsta odeće. Bade mantili i spavaćice od svilenog satena su sada dostupni u svim bojama. Za razliku od frotirskog, bade mantili od svilenog satena su po sastavu 100% viskozni ( prirodan materijal ).

Ova vrsta bade mantila i spavaćica je idealna odevna kombinacija za tople letnje dane, za romantične zimske noći, ili pak za ako želite da izgledate elegantno od trenutka kada se probudite ili dok se bavite kućnim poslovima. Izgledajte uvek doterano, negovano, izazovno. D-art Collection Vam nudi veliki izbor boja koje možete izabrati.

  • Vesti

    Kako da vaša spavaća soba bude usklađena sa bojama posteljina spavaća soba Spavaća soba je deo u vašem domu u kome provodite dosta vremena. Ako ne preko dana, svake noći ste u njoj. To je...
    Zašto ne treba kupovati posteljine od poliestera posteljine od poliestera Da biste se lepo odmorili i mogli nesmetano da funkcionišete u toku dana, važno je da se dobro naspavate. Često se ljudi žale...
    Rustične posteljine se ponovo vraćaju u modu rustične posteljine Iako će mnogi reći da su staromodne, rustične posteljine se polako ali sigurno ponovo vraćaju u modu. To su pamučne posteljine koje se...