Bade mantili

Bade mantili moraju biti kvalitetni, mekani i dostupni u svim dimenzijama. Bade mantili našeg bredna D-art Collection se osim standardnih mogu napraviti i po tačnim dimenzijama. Nudimo vam uslugu pravljenja bade mantila u različitim bojama i dezenima frotirskog materijala.

U ponudi su frotirski bade mantili različitih boja sa ili bez aplikacija od satena. Aplikacija satenskih traka na bade mantilima je postala veoma popularna i često se poručuje. Satenske trake su vam dostupne u svim bojama i Vi možete odrediti gde ćete ih staviti.

Postoji dosta razlika između muških i zenskih bade mantila. Osim u veličini napomenućemo nekoliko osnovnih razlika između ova dva modela.

Bade mantili za muškarce

Muški bade mantili su u većini slučajeva frotirski. Frotir ima veliku upijajuću moć i zbog toga je i najzastupljeniji prilikom kupovine. Muški bade mantil se najviše kupuje u beloj, bež ili teget boji. Postoji još nekoliko dostupnih boja ali ovo su boje koje su najtraženije.

Muški bade mantil se u većini slučajeva izrađuju sa kapuljačom i džepovima. Obzirom da su muškarci dosta krupniji od žena, zbog većeg utroška materijala, cena je takođe dosta veća. Smatraju se i kao idealan poklon uz posteljinu.

Ženski bade mantili

Ženski bade mantili su sa druge strane veoma lakši za izradu. Oni se uglavnom proizvode bez kapuljače ali se po porudžbini može i ona staviti. One su najprodavanije u beloj, bež ili roze boji. Zanimljivo je da bela i bež najprodavanije boje za muške i ženske bade mantile.

Njihova cena je niža od muških jer je dosta manji utrošak materijala. Ženski bade mantil se osim od frotira prave i od svilenog satena. Za ženske bade mantile se dosta često naručuju i satenske trake jarkih boja, koje prate današnje trendove. Trake se stavljaju najviše oko rukava bade mantila.

Sastav bade mantila: Frotir (400 – 500 grama) – Pamuk. Frotir sa satenskim aplikacijama. Svileni saten.

Dimenzije bade mantila: U SVIM VELIČINAMA.

Cena bade mantila: od 7.000,00 do 9.000,00 din.

IZRADA I PO NARUDŽBINI.

BADE MANTILI OD FROTIRA

Bade mantili od frotira predstavljaju jedan specifičan komad odeće. Kada pomislimo na bade mantil, prvo što nam padne na pamet je neka topla kupka, neki tretman u hotelu ili spa centru, neko vreme koje posvećujemo samo sebi ili jednostavno neka opuštajuca kućna atmosfera.

Svojim gustim frotirskim sastavom bade mantili predstavljaju jedan od najfinijih oblika pamuka. Po svojoj gustini bade mantili se dele na nekoliko vrsta. Što je veća gramaža, to je materijal deblji, mekši i ima veću upijajuću moć. Bade mantili koji u svom sastavu imaju veću gramažu, mnogo duže traju, a na taj način štedite Vaš novac jer nećete morati da ih menjate dugi niz godina.

Takođe, kada se radi o nečemu što želite kupiti i što ćete nositi na svojoj koži u trenucima kada želite da se opustite i odmorite od svakodnevnog stresa, onda treba izabrati samo najveći kvalitet za svoje telo jer tada nijedna cena nije previsoka.

Ljudska koža je veoma osetljiva i dešava se da kupovinom jeftinih, nekvalitetnih i neproverenih materijala upravo sebi i svom telu nanesemo najveću štetu. Osip, svrab, crvenilo, iritacija kože… samo su neki od simptoma koji se mogu javiti kao problem nošenja nekvalitetnih bade mantila.

Ovi simptomi za sobom mogu povući neke nove probleme kao što su neispavanost zbog konstantnog svraba, stres zbog osipa koji se može pojaviti na raznim delovima tela ili nova poseta doktoru, kao i kupovina krema pri svakoj sledećoj pojavi crvenila na koži.

D-art Collection Vam nudi bade mantile on najkvalitetnijeg frotira koji je netoksičan i atestiran u zavodu instituta CIS. Na taj način Vam garantujemo proizvode koji imaju proveren kvalitet, udobnost, mekoću i što je najvažnije potpunu bezbednost za Vaše zdravlje i Vašu kožu.

BADE MANTILI I SPAVAĆICE OD SVILENOG SATENA

Jednostavni, elegantni, lagani, lepršavi, izazovni… Samo su neke od reči kojima se može opisati ova vrsta odeće. Bade mantili i spavaćice od svilenog satena su sada dostupni u svim bojama. Za razliku od frotirskog, bade mantili od svilenog satena su po sastavu 100% viskozni ( prirodan materijal ).

Ova vrsta bade mantila i spavaćica je idealna odevna kombinacija za tople letnje dane, za romantične zimske noći, ili pak za ako želite da izgledate elegantno od trenutka kada se probudite ili dok se bavite kućnim poslovima. Izgledajte uvek doterano, negovano, izazovno. D-art Collection Vam nudi veliki izbor boja koje možete izabrati.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button