Damast posteljina

Opis posteljine: Ime damast je dobijeno po čuvenom, orijentalnom, istorijiskom gradu – Damasku. Damast je najkvalitetnija vrsta pamuka i svojom gustinom će svakako pružiti pravi užitak pri spavanju. Ovaj materijal će Vam svakog dana, iznova i iznova, pružati dodir luksuza, kvaliteta i komfora.

Sastav posteljine: 100% damast.

U cenu posteljine ulaze: Jorganska navlaka, dušečni čaršaf, jastučnice. ( izrada lastiša po potrebi ).

Dimenzije posteljine: Singl ( 140×200 ) ; Dupla ( 200×200 ) ; Jastučnice ( 70×50 ) ;

Cena posteljine: od 6.300,00 do 8.900,00din.

 

IZRADA I PO NARUDŽBINI.

D-art Collection Vam nudi posteljine od damasta. On je prirodni materijal, koji je još od davnih vremena bio poznat kao dobar izbor za posteljinu. Reč je o čistom prirodnom pamuku, koji se ne koristi samo za pravljenje posteljine već i u druge svrhe. Damast je prepoznatljiv po svojoj punoći i gustini materijala.

Posteljina napravljena od damasta, kao i drugi materijali od damasta, često su protkani različitim geometrijskim oblicima, šarama i prugama, a prisutan je i karakteristični sedefasti sjaj u istoj boji kao i materijal.

Važno svojstvo posteljine od damasta jesto to što se materijal od koga je posteljina napravljena može održavati i mašinskim pranjem na visokoj temperaturi, pri čemu ne dolazi do promene svojstava. Posteljina ostaje ista i više desetina godina, što je još jedan od razloga zašto je ova posteljina čest izbor prilikom kupovine posteljine.

Zbog takvih svojstava materijala, posteljina od damasta je veoma zahvalna za peglanje, ukoliko je ono uopšte i potrebno. Jer, uz malo pažnje kod sušenja, damast posteljina ne mora uopšte da se pegla!

Inače, damast posteljina se odlično prilagođava promeni temperature i vlage, tako da i u hladnim i toplim periodima godine, vaša koža može slobodno i nesmetano da diše, čime se obezbeđuje miran san.

Damast posteljina se može naći u ponudi na našim prodajnim mestima, dostupna je u više boja i dezena, tako da možete uklopiti vašu posteljinu sa drugim elementima enterijera. U paketu obično dolazi: jorganska navlaka, čaršav i jastučnica.

Posteljina od damasta je sinonim za kvalitetnu posteljinu, pa ako želite najbolje potražite posteljinu od damasta.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button