Mebl štofovi

Mebl štofovi su deo novog asortimana, koji će biti u okviru prodajnog kataloga D-art Collection-a. U skladu sa dugom tradicijom dobrog kvaliteta, proizvoda i usluga, odlučili smo da bogat prodajni asortiman upotpunimo mebl štofovima.

Od ove sezone, mebl štofovi će biti uključeni u online prodaju preko našeg novog internet sajta, a i klasičnim putem u našem prodajnom objektu. Nudimo Vam mebl štofove od najboljih i najkvalitetnijih materijala, kao što su pamuk, viskoza, pliš, somot, kao i od kvalitetnih mešavina ovih materijala, koji su najidealniji za mebl štofove.

Izbor će biti veoma veliki, predstavićemo Vam više stotina uzoraka modela mebl štofova, najrazličitijih boja, pastelnih, zagasitih tonova, zemljanih, preko najvećeg spektra šara i dezena, kako ekscentričnih i nesvakidašnjih, pa do svedenih i lako uklopivih sa mirnim šarama. Bićemo i pokretači reljefnih šara na mebl štofovima.

Mebl štofovi su najbolje rešenje za vaš nameštaj

Cena modela mebl štofova će se kretati u rasponu od 2.900,00 do 6.900,00 dinara, po metru. Materijali su atestirani, dugog veka i lako se održavaju, uglavnom suvim pranjem. Mebl štofovi su višenamenski, kada je u pitanju izbor prostorije. Najidealniji su za presvlačenje nameštaja.

Uključujemo i uslugu dostave na kućnu adresu, na teritoriji cele Srbije, a radimo i dostavu za inostranstvo. Za veće narudžbine koje podrazumevaju preko 20 metara mebl štofova, dobija se odgovarajući popust. Presvucite vaš nameštaj kvalitetnim mebl štofom koji će trajati dugi niz godina.

Budite sigurni da se svaki od ovih modela može uklopiti uz vaš enterijer. Prilikom kupovine savetujemo vas da se konsultujete sa vašim tapetarom zbog količine poručenog materijala. Prugasti i reljefni materijali potražuju nekada i do par metara više materijala zbog uklapanja šara. Jednobojni materijal to ne zahtevaju i njih možete poručiti u tačnoj metraži.

Sastav mebl štofova: pamuk, pamučni saten, viskoza, pliš, mikrofiber, somot, brokat, šanel…

Cena mebl štofova: od 2.900,00 do 6.900,00din.

Veliki izbor mebl štofova na našem veb sajtu: www.meblstofovi.rs

AKTUELAN JE POPUST OD 5-10% NA SVE MODELE MEBL ŠTOFOVA.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button