Peškiri

Peškiri su sastavni deo vašeg kupatila. Veoma je bitno da peškiri budu kvalitetni i da imaju veliku upijajuću moć. Sastav peškira je bitan kada se radi o ličnoj higijeni. Peškiri moraju biti napravljeni od najkvalitetnijeg frotira, kako Vaša koža ne bi bila iritirana.

D-art Collection Vam nudi veliki izbor peškira od najkvalitetnijeg frotira u različitim dimenzijama koji mogu biti 400, 500 ili 600 gramski. Naš peškir ima veliku upijajuću moć i po tome se razlikuju od konkurencije. U ponudi je i peškir sa satenskim i drugim aplikacijama.

Razlika između gramaže kod peškira je više nego očigledna. Što je peškir teži, on će biti i kvalitetniji. Naši peškiri su vam dostupni u više različitih boja, kao i bordura. Nudimo vam peškire u više različitih dimenzija koji se dele na tri kategorije.

Peškiri, njihove dimenzije i karakteristike.

Za početak je veoma važno da svakom budućem kupcu objasnimo ovu razliku. Naime, postoji tri vrste dimenzija peškira. Prva dimenzija je 30x30cm. To su uglavnom peškiri za lice koji se koriste za brisanje. Oni su po dimenzijama veoma mali i dovoljno je jedan ili dva komada uvek držati u kupatilu. Oni se zbog stalnog korišćenja često peru.

Druga dimenzija peškira je 50x100cm. Oni su dosta veći ali se zato koriste i za brisanje ruku. Oni svojim dimenzijama ne spadaju u najveće ali i te kako mogu biti korisni. Ovi peškiri moraju imati veću gramažu jer tokom brisanja ruku ne smeju grebati kožu.

Treća dimenzija peškira je 70x140cm. Ovakva dimenzija je takozvana dimenzija za plažu ali je i najčešća u našim kupatilima. Ova vrsta tekstila je najveća u našoj ponudi i svakako najtraženija. Dimenzija peškira koja je takođe najtraženija za apartamane, hotele i hostele. Napominjemo da što su peškir većih dimenzija, to je uočljivija razlika u gramaži, kao i u mekoći.

Sastav peškira: Frotir. Frotir sa satenskim aplikacijama. Frotir sa čipkom.

Dimenzije peškira: ( 30x30cm. ) ( 50×100 ) i ( 70×140 ).

Cena peškira: 900,001.350,00 din.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button