Stolnjaci

Stolnjaci ukrašavaju Vašu trpezu i vaš sto. Oni su jedan od najbitnijih tekstilnih artikala za vreme slava, krštenja ili rođendana. Kvalitetan stolnjak može veoma lepo izgledati za stolom. D-art Collection Vam nudi okrugle i četvrtaste stolnjake za svakodnevne događaje i stolnjake za svečane prilike.

U ponudi imamo i stolnjake za baštenske gariniture. Posebna ponuda za Vas su stolnjaci od damasta sa satenskim aplikacijama, kao i rustični stolnjaci od belog veza. Ovi stolnjaci su vam dostupni u nekoliko različitih boja i dezena. Oni se kupuju u zavisnosti od potrebe izleda vašeg stola ili trpezarije. Posebno je bitno staviti ih kao zaštitu prilikom posluživanja za drvenim stolom.

Osim kao dekorativno rešenje, stolnjak može služiti i kao zaštita. Sigurni smo da ne želite da se hrana ili piće prospe po vašem drvenom stolu koji centralna stilska figura vašeg enterijera. Kvalitetan sto koji je pritom i stilski može biti veoma skup, tako da je stolnjak zapravo najbolje rešenje za zaštitu.

Stolnjaci su pravo dekorativno rešenje za svaki stilski sto

Stolnjaci se uglavnom kupuju tako da padaju preko stola. Retki su slučajevi kada se oni nalaze baš tik do same ivice. Gosti vole da trpeza izgleda bogato, zato i stolnjak prelazi uvek preko stola. Na taj način se osim zaštite, mogu videti i lepe bordure koje će sigurno zapasti za oko vašim gostima.

Učinite da Vaš dom izgleda još lepše kupovinom jednog od naših ukrasnih stolnjaka. Oni su vam dostupni u našim prodavnicama i to u svim osnovnim bojama i dezenima. Za sve mušterije koje žele nešto posebno, nudimo i uslugu izrade po tačnim dimenzijama. Na ovaj način ćemo Vam napraviti stolnjak koji je dimenzija koje vama odgovaraju. Napominjemo da se stolnjaci dosta uklapaju i u sam nameštaj, tako uvek uparite boju mebl štofa sa stolnjakom.

Sastav stoljnjaka: Pamuk. Damast. Saten. Beli vez.

Dimenzije stolnjaka: ( 140×220 ); ( 200×300 )

Cena stolnjaka: od 2.700,00 do 6.000,00 din.

 

IZRADA I PO NARUDŽBINI.

  • Vesti

    Kako da vaša spavaća soba bude usklađena sa bojama posteljina spavaća soba Spavaća soba je deo u vašem domu u kome provodite dosta vremena. Ako ne preko dana, svake noći ste u njoj. To je...
    Zašto ne treba kupovati posteljine od poliestera posteljine od poliestera Posteljine od poliestera mogu praviti mnogo više problema vašem zdravlju nego što mislite. Da biste se lepo odmorili i mogli nesmetano da funkcionišete...
    Rustične posteljine se ponovo vraćaju u modu rustične posteljine Iako će mnogi reći da su staromodne, rustične posteljine se polako ali sigurno ponovo vraćaju u modu. To su pamučne posteljine koje se...