Stolnjaci

Stolnjaci ukrašavaju Vašu trpezu i vaš sto. Oni su jedan od najbitnijih tekstilnih artikala za vreme slava, krštenja ili rođendana. Kvalitetan stolnjak može veoma lepo izgledati za stolom. D-art Collection Vam nudi okrugle i četvrtaste stolnjake za svakodnevne događaje i stolnjake za svečane prilike.

U ponudi imamo i stolnjake za baštenske gariniture. Posebna ponuda za Vas su stolnjaci od damasta sa satenskim aplikacijama, kao i rustični stolnjaci od belog veza. Ovi stolnjaci su vam dostupni u nekoliko različitih boja i dezena. Oni se kupuju u zavisnosti od potrebe izleda vašeg stola ili trpezarije. Posebno je bitno staviti ih kao zaštitu prilikom posluživanja za drvenim stolom.

Osim kao dekorativno rešenje, stolnjak može služiti i kao zaštita. Sigurni smo da ne želite da se hrana ili piće prospe po vašem drvenom stolu koji centralna stilska figura vašeg enterijera. Kvalitetan sto koji je pritom i stilski može biti veoma skup, tako da je stolnjak zapravo najbolje rešenje za zaštitu.

Stolnjaci su pravo dekorativno rešenje za svaki stilski sto

Stolnjaci se uglavnom kupuju tako da padaju preko stola. Retki su slučajevi kada se oni nalaze baš tik do same ivice. Gosti vole da trpeza izgleda bogato, zato i stolnjak prelazi uvek preko stola. Na taj način se osim zaštite, mogu videti i lepe bordure koje će sigurno zapasti za oko vašim gostima.

Učinite da Vaš dom izgleda još lepše kupovinom jednog od naših ukrasnih stolnjaka. Oni su vam dostupni u našim prodavnicama i to u svim osnovnim bojama i dezenima. Za sve mušterije koje žele nešto posebno, nudimo i uslugu izrade po tačnim dimenzijama. Na ovaj način ćemo Vam napraviti stolnjak koji je dimenzija koje vama odgovaraju. Napominjemo da se stolnjaci dosta uklapaju i u sam nameštaj, tako uvek uparite boju mebl štofa sa stolnjakom.

Sastav stoljnjaka: Pamuk. Damast. Saten. Beli vez.

Dimenzije stolnjaka: ( 140×220 ); ( 200×300 )

Cena stolnjaka: od 2.700,00 do 6.000,00 din.

 

IZRADA I PO NARUDŽBINI.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button