Dečije sobe

dečije sobe

Dečije sobe su najtoplije prostorije u stanu ili kući, koje se opremaju sa ljubavlju i velikim osmehom. Prilikom opremanja dečije sobe, posebna pažnja se mora posvetiti izboru posteljina, prekrivača, zavesa i draperija. Jako je bitno da posteljine budu od najkvalitetnijih materijala, i da budu udobne i prijatne za spavanje, jer je san za decu veoma važan.

D-art Collection u svojoj ponudi, kao posebnu kategoriju ima i posteljine za bebe, od najfinijeg pamuka, koje je moguće izraditi u svim dimenzijama. Posteljine su napravljene od prirodnih materijala. Komplet koji će se savršeno uklopiti u dečiju sobu se sastoji od jastučnice, jorganske navlake, dušečnog čaršafa i ogradice od satena ili pamuka, koji će učiniti da krevetac bude najprijatniji za Vašu bebu.

Dečije sobe se uvek moraju opremiti kvalitetnim i prirodnim proizvodima.

Nekada se jednostvano ne može štedeti, a to je zapravo ovaj slučaj. Kada opremate tekstilom dečije sobe ne sme biti kompromisa. Naši najmiliji su još uvek u fazi formiranja i njihova koža je tada osetljiva. Iz tog razloga uvek treba kupovati proverene pamučne proizvode koji ne mogu oštetiti kožu.

U ponudi imamo i posteljine za stariju decu u raznim bojama, koje možete kombinovati sa zidovima ili nameštajem, a posebnu čar u dečije sobe unećete izborom neke dečije zavese iz naše kolekcije, koje na sebi imaju razne motive omiljenih superheroja ili princeza, a uz ovaj proizvod pružamo i besplatne usluge šivenja i stavljanja traka za nabiranje.

Uvek uzeti u obzir mišljenje deteta pri opremanju dečije sobe.

Prilikom opremanja dečije sobe, obavezno uzmite u obzir njihovo mišljenje i njihove želje. Prilikom uređivanja, na zid dečije sobe možete zalepiti delove tapeta. Samolepljivi papiri ili delove izrezanog materijala u boji koja će se uklopiti uz posteljine i zavese. Nalepnice predstavljaju efikasan izbor jer kada dosade deci, lako možete da ih skinete bez potrebe ponovnog krečenja prostorije.

Detalji u boji će dečije sobe učiniti drugačijim i veoma zanimljivim mališanima. Takođe, te ukrase možete iskoristiti i prilikom ukrašavanja dečije korpe za igračke, što će prostoriji dati još lepši izgled. Za uređivanje sobe kod malo starijih devojčica možete dodati i ukrasne kutije, gde devojčice mogu držati nakit, ili neke druge sitnice.

Najtraženija boja posteljina ove sezone je roze za devojčice i plava za dečake. Posteljine se najbolje slažu uz čisto bele zidove, a možete ih uklopiti i sa zavesama u istim ili sličnim bojama, što će dečije sobe učiniti idealnim za boravak mališana.

Takođe, uvek možete urediti sobu i nekim dekorativnim detaljima koji će ulepšati prostor. Nekada samo jedan prekirvač ili jastučnica može promeniti ceo izgled.

Nemojte se nikada vezivati za jednu boju, jer to je greška. Detinjstvo i treba da bude puno boja i šarenila baš iz razloga što dete odrasta.

Naravno, kasnije se uvek može promeniti izgled sobe ali za početak neka bude puno boja i detalja.

  • Vesti

    Kako da vaša spavaća soba bude usklađena sa bojama posteljina spavaća soba Spavaća soba je deo u vašem domu u kome provodite dosta vremena. Ako ne preko dana, svake noći ste u njoj. To je...
    Zašto ne treba kupovati posteljine od poliestera posteljine od poliestera Posteljine od poliestera mogu praviti mnogo više problema vašem zdravlju nego što mislite. Da biste se lepo odmorili i mogli nesmetano da funkcionišete...
    Rustične posteljine se ponovo vraćaju u modu rustične posteljine Iako će mnogi reći da su staromodne, rustične posteljine se polako ali sigurno ponovo vraćaju u modu. To su pamučne posteljine koje se...