Prekrivači za krevet

prekrivači za krevet

Prekrivači za krevet bi trebalo da prekriju tačnu površinu kreveta na koju se stavljaju. U današnje vreme pojavljuje se sve više atipičnih dimenzija za krevet i kupci se ne mogu odlučiti koji prekrivač je najbolji izbor za njih.

D-art Collection je tu da prekrivače za krevet napravi po tačnim dimenzijama koje Vama odgovaraju. Bilo da su u pitanju dekorativni ili prekrivači koji se koriste pri spavanju, tu smo da realizujemo sve Vaše ideje. Veliki izbor materijala za prekrivače Vam stoji na raspolaganju, a na Vama je samo da nam kažete tačne dimenzije i uklopite dezen sa enterijerom.

Koji su najbolji materijali prekrivača za krevet?

Uz prekrivače za krevet, od istog materijala možete napraviti i jastučnice, kako bi napravili sebi komplet koji će se savršeno uklopiti u Vaš dom. Iako materijali mogu biti različiti, najviše vam savetujemo da uzmete neku mašavinu pamuka i svile. Ti materijali su najkvalitetniji ali u isto vreme i najlepši. Od njih možete napraviti mnogo različitih kombinacija koje će se savršeno uklopiti u vašoj spavaćoj sobi.

Prekrivači za krevet mogu da se koriste i kao pokrivači ali je jako bitno da oni imaju određen stil i kvalitet.

Ne možemo uvek koristiti stare prekrivače kako bi prekrili nov krevet ili novu posteljunu. Jednostavno modeli se neće složiti i zato uvek morate obratiti pažnu na te detalje.

Prekrivači za krevet mogu biti različitih dimenzija i veličina.

Prekrivači za krevet mogu biti različitih dimenzija. Počnimo zato od osnovnih. Prekirači za singl krevet ne prelaze 140cm. širine. Ovaj razlog je što su singl kreveti širine od 80cm. do 120cm. i zbog toga prekrivači moraju malo da prelaze te dimenzije kako bi lepše izgledali.

Prekrivači za bračne krevete mogu biti i do 260cm. širine, naravno ukoliko vi to želite. Nekada se prekrivači mogu koristiti i kao zaštita krevetnine, zato ne treba da čudi ovako velika dimenzija.

Naravno, neke normalnije dimeznije za prekrivače za krevet su 200cm, 220cm. ili 240cm.

Osim toga, u oba slučaja napominjemo da dužina može biti proizvodna i da se ona isto može odrediti.

Prekrivači za krevet se izrađuju po tačnim dimenzijama.

Prekrivači za krevet su naš dugogodišnji proizvod koji vam možemo napraviti po tačnim dimenzijama. Na vama je da nas kontaktirate ili da dođete u neku od naših prodavnica kako bi vam prezentovali sve modele.

Ukoliko se ne možete odlučiti za pravo rešenje, nudimo vam besplatne usluge naših dizajnera. Pošaljite nam slike iz vaše spavaće sobe i mi ćemo vam odmah predložiti nekoliko zanimljivih i modernih ideja.

Za sve one koje vole rustiku, obaveštavamo ih da se prekrivači za krevet mogu uraditi i od čipke i belog veza. To je posebna vrsta izrade koja se može uraditi samo ručno. Zato nas pozovite već danas i napravite prekrivač po vašem ukusu.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button