Jastučnice

Jastučnice imaju dodir sa najosetljivijim delom tela – licem. I zato iz tog razloga one uvek moraju biti veoma kvalitetne. Kada je u pitanju zdravlje naše kože, tu uvek za sebe biramo najbolje. D-art Collection Vam upravo nudi jastučnice od najkvalitetnijih materijala pamuka, damasta ili svilenog satena.

Osim standardnih pamučnih i satenskih jastučnica, nudimo Vam i pačvork modele. Mekane, kvalitetne i elegantne jastučnice će Vam omogućiti da osetite najveću udobnost i pomoći da što lakše zaspite. Sve jastučnice se prave tako da traju dugi niz godina bez ikakvih problema.

Naše preduzeće se bavi izradom jastučnica već dugi niz godina. Ukoliko neko od naših kupaca ima posebne zahteve, možemo ih bez problema ispuniti. Naše mašine imaju mogućnost da naprave jastučnice od svih materijala i u svim dimenzijama koje vama trebaju.

Ukoliko imate posebnih zahteva kao što su način zakopčavanja i tu vam možemo pomoći.

Jastučnice se mogu uraditi i po tačnim dimenzijama.

Ukoliko se desi da vam je jastuk nestandardnih dimenzija, nemojte brinuti. Mi smo tu da vam napravimo jastučnicu od materijala koji vi želite i u dimenzijama koje želite. Ovo je veoma bitna stavka jer vam dopušta da dizajnirate jastučnicu kako vi želite.

Postoji više različitih načina za zakopčavanje kao što su: dugmići, rajsfešlus ili preklop. Svaki od ovih modela zakopčavanje je efektan, samo je pitanje sta se vama najviše dopada. Ukoliko imate neku određenu boju koja vam se sviđa, nudimo vam veliki izbor boja na stanju.

Jastučnice i dekorativni jastuci mogu u mnogome poboljšati izgled vaše dnevne ili spavaće sobe. Na vama je samo da izaberete pravi dezen i da uklopite sa ostatkom enterijera. Ukoliko vam treba pomoć, pozovite nas i besplatno se konsultujte sa nama u vezi same izrade.

Sastav jastučnica: Pamuk. Svileni saten. Beli vez.

Dimenzije jastučnica: ( 40×40 ); ( 70×50 ); ( 60×80 );

Cena jastučnica: od 700,00 do 1.200,00din.

IZRADA I PO NARUDŽBINI.

«
  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button