Dekorativni jastuci i jastučnice za još lepši enterijer

dekorativne jastučnice

Dekorativne jastučnice imaju jako dugu istoriju. Koristili su ih stari Grci, a pronađeni su i u drevnim egipatskim grobnicama. U staroj Engleskoj su bili karakteristika bogatog društva. Koristili su se za sedenje i kao štit prilikom odbrane od neprijatelja.

Danas, pored svoje osnovne funkcije, mogu biti brz, lak i efikasan način da promenite izgled Vašeg enterijera. Ukoliko želite da Vašim prostorijama pružite moderniji izgled, priuštite im nove jastuke i dekorativne jastučnice koje možete da uparite sa nameštajem, zavesama, posteljinama, tepihom, tapetama

U našoj ponudi možete pronaći raznovrsni izbor jastučnica koji će dati novi izgled Vašim dekorativnim jastucima.

Dekorativne jastučnice je moguće izraditi i po narudžbini, a izrađene su od najkvalitetnijih i najfinijih materijala damasta, satena, pamuka ili svilenog satena. Takođe, možete ih upariti sa raznim posteljinama iz naše ponude, što će Vašim spavaćim sobama dati novu dozu stila i promeniti Vašu oazu odmora, što će i samo odmaranje učiniti još prijatnijim. Dekorativne jastučnice predstavljaju najekonomičniji i najlakši način renoviranja prostorija. U svakom trenutku možete promeniti boju jastučnice i staviti neku koja je u skladu sa Vašim raspoloženjem.

Dekorativne jastučnice u pastelnim bojama su hit ove godine.

Ove sezone jako su popularne krem i oker nijanse. Ukoliko Vaši jastuci budu presvučeni jastučnicama ovih boja dobićete čistu eleganciju sa prizvukom klasičnog i modernog.

Nijanse se savršeno uklapaju uz elemente od drveta, tako da ukoliko ih imate u Vašim spavaćim sobama, ovom kombinacijom prostoru pružate toplinu koja će zasigurno i Vaš boravak učiniti lepšim. Dekorativne jastučnice ovog godine su najtraženije i u beloj, zelenoj i sivoj boji. To su pastelne boje koje se uvek mogu uklopiti u enterijer.

Savetujemo vas da uvek kupite više različitih jastučnica, kako bi razbili bojama izgled prostora.

Jastuci za spavanje su bitni za miran san

Jastuci za spavanje jesu komad nameštaja kome treba posvetiti posebnu pažnju prilikom kupovine. Da li ih birate za Vas ili Vaše dete, uvek imajte na umu da je to predmet koji treba da Vam omogući što udobniji i kvalitetniji san, da bi bili spremni za nove pobede.

Svi mi jedva čekamo da nakon napornog radnog dana legnemo u krevet i konačno se odmorimo. Zbog toga, naši  jastuci za spavanje treba da su naš najbolji saveznik za odmor, a dekorativne jastučnice treba da su izrađene od najkvalitetnijih materijala, jer su upravo oni u dodiru sa našim licem.

Dekorativne jastučnice su dostupe u dve dimenzije.

Dekorativne jastučnice se dele na dve dimenzije.

Prva dimenzije je 45x45cm i ona je najtraženij od svih naših jastučnica. Razlog tome je što se dekorativni jastuci najčešće proizvode u tim dimenzijama i zato materijal uvek prati dimenzije.

Druga dimenzija je 50x50cm. i ona je manje tražena od prve. Dekorativne jastučnice ovih dimenzija moraju se uvući u malo veće jastuke. Ukoliko se ove dimenzije jastuka ne mogu pronaći, onda se koristi alternativa.

Za 50x50cm. dimenzije možete naći koflin ili vunu i dekorativne jastučnice napuniti njima. Ovo je takođe veoma često rešenje za sve veće dimenzije jastučnica.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button