Posteljina za apartmane

posteljina za apartmane

Posteljina za apartmane predstavlja gostima veoma bitnu stavku. Ugodan boravak u prostoru zavisi i od kvalitetnih posteljina za apartmane. One su detalj na koji se u poslednje vreme skreće sve više pažnje. Posteljine za apartmane, hotele ili hostele su veoma bitne i efikasne zato što čine prostoriju vizuelno lepšom, i boravak mnogo prijatnijim.

D-art Collection u svom asortimanu posteljina nudi proizvode od najkvalitetnijeg materijala, koje su veoma pogodne za opremanje apartmana, jer su sačinjene od najfinijih vlakana koje će omogućiti udoban i miran san, i vedru i prijatnu atmosferu u prostoriji.

Posteljina za apartmane mora uvek biti od kvalitetnog i izdržljivog materijala.

Ukoliko tragate za načinom da Vašem prostoru podarite nove boje, ovo rešenje je idealno za Vas. Promenom posteljina oplemenićete i na novi način ćete oživeti Vašu prostoriju, što daje jednu potpunu sliku komfora. To možete postići korišćenjem smirujućih boja, kakve su siva, bež i bela, ili ukoliko volite da eksperimentišete, možete da probate sa crvenom, ili sve popularnijom zelenom bojom koja prostorijama pruža određen futuristički izgled.

Posteljina za apartmane može biti od različitih boja i dezena.

Za opremanje apartmana iz ponude posebno izdvajamo naše posteljine od pamuka, posteljine od damasta, posteljine od svilenog i pamučnog satena, i mnoge druge, koje će odraziti Vaše različite stilove. Takođe, možete da probate da ih kombinujete sa raznim satenskim pokrivačima ili prekrivačima i da na taj način Vašim prostorijama pružite unikatan izgled. Za opremanje svih većih prostorija, našim mušterijama nudimo specijalan popust i veleprodajne cene.

Kako se održava posteljina za apartmane

Posteljina za apartmane se naime može održavati samo na jedan način. Taj način je pranje na 90 stepeni celzijusovih. Iz kog razloga vam govorimo ovo. Jedan od razloga je da je svaki novi gost priča za sebe. Gosti danas imaju moć da ocene vaš apartman pozitivno ili negativno. Naravno na vama je da date sve od sebe da to bude u najboljem redu.

Iz tog razloga posteljina za apartman se treba prati na 90 stepeni. Vi ne želite da vam ostanu fleke ili otisci od predhodnog gosta koji je tu spavao. Ne želite da posteljina sadrži čudan miris. Ne, vi želite da se gost oseti kao da je posteljina nova i tek doneta za njega.

Iz tog razloga posteljina za apartmane mora biti jako izdržljiva jer svakodnevno pranje opretećuje tekstil. Ona mora da ima dovoljan broj niti u sebi kako bi sprečila kidanje kod pranja.

Naravno, prilikom svakog pranja pratite sledeće korake. Stavite što kvalitetniji omekšivač. Uvek stavite umerenu centrifugu i program pranja od minimun 2 sata.

Kada budete izvadili i ispeglali posteljinu, osetićete miris novog tekstila. To će gost znati da ceni i sigurno će biti jedna ocena više za vaš apartman.

 

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button