Posteljina za kolevku bebe

Posteljina za kolevku bebe

Posteljina za kolevku bebe je jedna od najlepših stvari koja se bira. Kada dobijete bebu, veliko zadovoljstvo vam predstavlja da njenu sobu i prostor u kome ona boravi uredite najlepše. Bebina soba je najvedrija prostorija u kući.

Ona je i uređena sa najviše truda. Kupuju se šarene i slatke stvari kako bi sve izgledalo veselo. Jedna od vrlo bitnih stvari kada su bebe u pitanju je posteljina za njih.

Posteljinu za bebe ne treba kupovati ishitreno, već se prethodno treba upoznati sa tim kakve posteljine bebama najviše prijaju. Mi smo tu da vam pomognemo u tome, kako bi vaša beba ili ona za koju se odlučite da kupite posteljinu, imala miran i lep san.

Materijali posteljina za kolevku bebe

Bebe većinu svog vremena provedu spavajući, a dok spavaju one se i razvijaju, tako da posteljina treba da im bude napravljena od najkvalitetnijih materijala. Svi ćemo se složiti da su za bebe najbolje pamučne posteljine.

Pamuk je prirodni materijal koji je prijatan za kožu i koji ne može izazvati nikakve alergijske reakcije, pa će beba spavati mirno. Možemo dodati da su pamučne posteljine najbolje ne samo za bebe, već i za sve ostale.

Savetujemo vam da se, kada su bebe u pitanju, nikada ne odlučujete za posteljine od nekih veštačkih materijala kao što su sintetika ili poliester. One ne upijaju tečnost, pa se bebe u njima jako znoje i koža ne može normalno da im diše.

Sve to dovodi do toga da beba nema kvalitetan san, što je veoma štetno za njen razvitak i odrastanje.

Dezeni posteljina za bebe

Posteljina za kolevku bebeŠto se dezena tiče, tu nikada nećete imati problema. Posteljine za bebe se izrađuju u mnogo različitih dezena i boja, tako da ćete uvek moći da nađete nešto što vama odgovara i što vam se uklapa.

Za bebe je uvek zanimljivije izabrati posteline u više boja, jer bebe tako lakše razvijaju čulo vida. Svakako i zanimljivije i lepše izgledaju.
Interesantno je, takođe, što se ove posteljine mogu naći i sa raznim aplikacijama, kao što su na primer likovi iz crtanih filmova.

Kada su devojčice i kada su dečaci u pitanju, izboru posteljina nikad kraja. Možete poručiti i klasičnu rustičnu posteljinu sa mašnama i satenskim trakama. Posteljina za bebinu kolevku može na taj način biti potpuno unikatna.

Beli vez, čipka, satenske trake ili pamučne mašnice samo su neki od ukrasa. Osnova posteljina može biti bilo koje boje, a svi ostali ukrasni dezeni će se samo dodati. Na taj način možete samo napraviti baš onu posteljinu koje sa vama najviše sviđa.

Komplet posteljine za bebinu kolevku

Ovaj komplet se sastoji uglavnom od istih elemenata kao i običan komplet posteljina za odrasle – od jastučnice, čaršava i navlake za jorgan. Danas su, međutim, sve više popularne posteljine za bebe sa ogradicom koje su veoma praktične jer štite bebu. Ogradica može služiti i kao zaštita od nekih spoljašnjih faktora.

Takođe, roditelji dosta vole da to izgleda još glamuroznije i zato se danas naručuju i suknjice. One su tu da padaju od kolevke pa do poda jer na taj način dobijamo jedan potpuno drugačiji izgled. Suknjice se mogu uraditi u različitim bojama i to od različitih dezana koji vama odgovaraju.

Koliko često se pere posteljina za kolevku bebe

Posteljina za kolevku bebeOvo je veoma bitan deo. Posteljina za kolevku bebe se mora prati minimum jednom u tri do četiri dana. Razlog je veoma jednostavan. Prvo, naše bebe se još razvijaju i zbog toga njihov organizam nije otporan kao organizam odraslih ljudi.

Njihova koža se tek formira i u ovom periodu je veoma osetljiva. Iz tog razloga sva prljavšita što dolazi spolja ne sme puno biti u kontaktu sa dečijom kožom. Na ovaj način možete izazvati neželjene reakcije poput osipa.

Mi vam savetujemo da uvek kupite barem dva kompleta posteljina. Možda zvuči mnogo ali uvek jedan komplet treba da imate kod sebe dok drugi perete. Samo na taj način uvek možete održati čistu posteljinu za vašu bebu.

Bebe za vreme boravka u kolevci mnogo vole da se prevrću. Iz tog razloga je veoma bitno da je posteljina uvek zategnuta i ispeglana. Nakon pranja posteljine obavezno je ispeglajte. Ne dozvolite da vašoj bebi pored glave bude izgužvana posteljina ili previše nabrana.

Beba se može nezgodno okrenuti glavu i to može dovesti do gubitka vazduha. Zato iz tog razloga uvek pazite na ove detalje.

Posteljinu uvek perite na 90 stepeni. Samo na taj način bićete sigurni da ste sve bakterije i prljavštinu skinuli sa posteljine. U ovom periodu kada se koža tek formira, ovo je veoma bitna stavka. Posteljina za kolevku bebe na ovaj način ostaje uvek čista i pravo je uživanje staviti bebu na nju.

Posteljine za bebe kod nas

Posteljina za kolevku bebeKod nas možete pronaći sve što vas zanima u vezi posteljina za kolevku bebe. Sve ovo što smo vam ovde prikazali i još mnogo toga. Nudimo veoma širok asortiman proizvoda za bebe. Imamo posteljine u raznim bojama i sa raznim dezenima i u svim veličinama.

Posetite nas i usrećite svoju bebu. Obezbedite joj miran i spokojan san. Samim tim što je vaša beba mirnija i vi ćete imati više vremena u toku noći da se odmorite. Očekujemo vas da zajedno obradujemo vašu bebu.

Napominjemo da su naša posteljina za kolevku bebe unikatna i da se ne može pronaći na drugom mestu. Na ovaj način smo sigurni da ćete biti još više oduševljeni krajnjim proizvodom za vašu bebu. Svaka konsultacija je besplatna, a mi vas čekamo kako bi napravili najbolju posteljinu za vaše dete.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button