Komplet posteljina, prekrivača i jastučnica za spavaću sobu

komplet posteljina

Komplet posteljina je vaoma važan artikla za svako domaćinstvo. D-art Collection povučen trenutno popularnim modelima posteljina i spavaćih elemenata, na zapadu, uvrstio je u svoj asortiman, komplete posteljina. U pitanju su posteljine, prekrivači i kompleti jastučnica, koji su različitih boja i dezena, a pripadaju istom kompletu. Definitivno je ovo komplet za maštovite i nekonvencionalne.

Komplet posteljina se izrađuje od visoko kvalitetnog pamuka, jako je jednostavan za održavanje i obećava dugotrajnost. U ovom kompletu se mogu kombinovati razne boje i dezeni, koji se zapravo slažu. Kompleti ovakvog tipa se mogu uklopiti kako u spavaće sobe, tako i u dečije sobe.

Naravno, postoji i varijanta gde i Vi možete sastaviti Vaš komplet i pustiti mašti na volju. Komplet posteljina, prekrivača i jastučnica takođe može predstavljati i jako lep poklon.

Kako izabrati pravi komplet posteljina

Komplet posteljina se može izabrati na više različitih načina. Prvi od načina je da komplet birate po kvalitetu.

Kvalitetan komplet će uvek biti sastavljen od pamuka koji je glavni materijal za posteljine. Naravno, vi na kraju odlučujete da li će to biti pamuk ili pamučni saten. Bilo koji materijal pamuka mora da ima veliku gramažu kako bi bio kvalitetan.

Drugi od načina je da birate po udobnosti. Nisu svi materijali isti. Neki materijali klize više, neki manje. Svileni saten nije isto što i damast. Pamuk nije isto što i pamučni saten.

Naš savet vam je da odete do neke od naših prodavnica i na licu mesta pogledate sve uzroke. Shvatićete da nije svaki materijal isti i da će vam možda nešto drugo više odgovarati.

Treći način je da izaberete posteljinu koja ima dimenzije koje vam se uklapaju. Ovaj deo izbora je veoma bitan jer niko ne želi da mu posteljina bude predugačka ili prekratka. Ukoliko imate želju da izaberete sami neku dimenziju, pozovite nas. Mi vam nudimo izradu posteljina od svih materijala po tačnim dimenzijama koje vi želite.

Pravi komplet posteljina treba da sadrži sve ovo što smo vam nabrojali. Tu smo da vam ispunimo sve želje i zamisli kako bi napravili najbolji komplet posteljina za vaš krevet.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button