Posteljina za bračni krevet

posteljina za bračni krevet

Posteljina za bračni krevet predstavlja jedan on naših najprodavanijih artikala i ovim putem želimo da informišemo sve naše potencijalne kupce o svim detaljima koji su vezani za izradu. Za početak, postoji nekoliko dimenzija posteljina za bračni krevet. Uglavnom su na našem tržištu najprodavaniji kreveti koji imaju širinu 160cm, pa sve do 200cm. Naravno, kao i u svakom pogledu dizajniranja nameštaja, postoje kreveti i posteljine koji imaju i veću širinu od pomenutih, ali oni se na našem tržištu veoma retko mogu naći.

Posteljina za bračni krevet može biti šira od kreveta.

Posteljina za bračni krevet se može dizajnirati na dva načina: prvi, da posteljina savršeno pokrije celu površinu kreveta i drugi, da posteljina prelazi preko ivice kreveta. Obe mogućnosti su praktične, a razlika je samo u tome šta se Vama kao kupcu više vizuelno dopada dok stoji na Vašem krevetu. Što se tiče dušečnog čaršafa i tu imamo dve mogućnosti.

Prva mogućnost je da čaršaf pokriva celu površinu dušeka ili čak da prekriva kompletan dušek i druga da se dušečni čaršaf uradi sa lastišem. Lastiš se stavlja kako tokom noći ljudi ne bi u snu mogli da pomeraju čaršaf ili da bi savšeno zaštitili dušek od bilo kakvih spoljašnih uticaja. Obe mogućnosti su pozdane, a jedina razlika je u tom koja varijatna se zapravo vama više sviđa. Mi vam savetujemo da ipak uvek izaberete malo duže i šire dimenzije od kreveta. Posteljina za bračni krevet će se sigurno posle prvog pranja malo skupiti i zato uvek uzmite malo veće dimenzije.

Dimenzije jastuka kod posteljina za bračni krevet.

Poslednje što ide u kompletu za bračni krevet su jastučnice koje mogu biti različitih dimenzija. Uglavnom su standardne dimenzije jastuka 70x50cm ili 80x60cm, ali to ne mora da bude pravilo. Jastučnice se mogu zatvarati na više načina, ali mi uvek preporučujemo standardan preklop jer sa takvim vidom zatvaranja jastučnice nećete osetiti nikakve nelagodnosti.

Naravno, ukoliko preklop nije Vaš izbor, postoje i druge opcije poput dugmića ili rajsfešlusa. Posteljine za bračni krevet se kod nas mogu proizvesti u svim dimenzijama i od svih vrsta materijala, a na Vama je samo da odlučite u čemu se osećate najprijatnije.

Izrada bračnih posteljina u svim dimenzijama.

Ukoliko želite da napravite posebnu posteljinu, baš po Vašem ukusu, naši dizajneri će saslušati svaku Vašu ideju i na osnovu toga dati Vam najbolji predlog. Posteljina za bračni krevet vam je kod nas dostupna u više različitih boja i dezena, a na vam je samo da izaberete najbolje za vas. Ukoliko ne možete da se odmah odlučite, nikakav problem. Naši dizajneri će vas posavetovati šta je najbolje za vašu sobu. Nekada vam možemo dati neke nove i moderne predloge za izradu posteljina za bračni krevet o kojima još niste ni razmišljali.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button