Posteljina za singl krevet

Posteljina za singl krevete

Posteljina za singl krevet je artikl koji je uvek jako tražen i popularan. Gotovo da ne postoji kuća ili stan koja nema bar jedan singl krevet. Singl kreveti su izuzetno praktični za dečije sobe ili gostinske sobe. Takođe oni su dosta zastupljeni u stanovima ili domovima u kojima žive studenti.

Kada su ovakvi kreveti u pitanju, veoma je veliki izbor posteljina koje se mogu koristiti. Proizvode se u raznim veličinama, od raznih materijala i u raznim dezenima. Kod nas uvek možete naći nešto što odgovara vašem krevetu. Posteljina za singl krevet iz tog razloga je veoma zastupljena.

Posteljina za singl krevet od pamuka

Posteljina za singl krevetKao i za sve ostale vrste kreveta i za singl krevete su najbolje posteljine od pamuka. To je prirodni materijal koji najviše prija vašoj koži. Uz posteljine od ovog materijala imaćete najkvalitetniji san i budićete se odmorni i naspavani. Moći ćete tako da nesmetano funkcionišete tokom čitavog dana.

Pamučne posteljine su korisne i zbog toga što se veoma lako održavaju. Peru se u mašini za veš i jednostavno se peglaju. Posteljina za singl krevet se nekada proizvodila samo od pamuka. U nekim ranijim godinama, bračne krevete su isključivo koristili roditelji. Deca su se još od malena navikavala da spavaju u singl krevetu, čak i u periodu studiranja. Iz tog razloga je posteljina za singl krevet bila popularna u svim domovima.

Međutim boje, šare i dezeni su nekada bili veoma ograničeni. Danas se singl posteljine mogu pronaći u mnogo različitih šara i dezena. Naše preduzeće vam čak nudi izradu singl posteljina po tačnim dimenzijama za vaš krevet. Bilo da je u pitanju krevet od 80, 100 ili 120 cm. , mi smo tu za vas. Prilagođavamo se svim vrstama kreveta i pravimo posteljine po tačnim dimenzijama.

Dezeni posteljina za singl krevet

Kada govorimo o ovome, možemo pričati u nedogled zbog toga što postoji bezbroj načina da se ovakve posteljine dizajniraju. Bilo da su u pitanju mala deca, dečaci ili devojčice. Bilo da su tinejdžeri, momci, devojke ili čak stariji ljudi, postoji mnogo ideja da se naprave odgovarajuće posteljine.

Posteljina za singl krevet u beloj bojiUvek se mogu napraviti jednobojne posteljine u bilo kojoj boji, koje ćete kombinovati sa detaljima u vašoj sobi. Vrlo lako se mogu naći i ona koje su napravljene i u kombinaciji od dve ili više boja. Mogu biti na prugice, na kockice, sa kružićima, cvetićima…

Što se tiče posteljina za dečije krevete, najzanimljivije je to što se u poslednje vreme sve više proizvode sa aplikacijama. Aplikacije su uvek sa jarkim bojama i pružaju deci osećaj sreće i sigurnosti. Decu ćete uvek lakše naterati da odu na spavanje ukoliko ih vizuelno boja posteljina privlači.

Posteljine se sve više rade i po narudžbini. Ukoliko niste uspeli da nađete u prodaji nešto što vam odgovara, pozovite nas. Ako imate baš neku specijalnu zamisao, uvek možete naručiti i imaćete baš onakvu posteljinu o kakvoj ste maštali.

Posteljina za singl krevet se može uz pomoć naših dizajnera veoma lako dizajnirati. Bitno je da nam kažete ili pokažete enterijer vaše spavaće sobe i mi ćemo vam dati naš savet. Posteljina se može uraditi u nekoliko različitih osnova boja, a na vam je da izaberete odgovarajuću.

Dimenzije posteljina za singl krevete

Crna posteljina za singl krevetKao što smo već napomenuli, postoji veliki broj različitih dimenzija posteljina. Dimenziju posteljina za singl krevete određuje veličina kreveta i dušeka. Naravno, u današnje vreme možete naći veliki izbor modela kreveta za vašu spavaću sobu.

Kako bi tačno mogli da vam kažemo neke osnovne stvari, počnimo od jednostavnih. Dužina svih singl kreveta je 200cm. To je univerzalna dužina koju proizvode fabrike nameštaja. Ponekad se desi da se pojavi neki model kreveta koji je malo duži ili kraći. To je prava retkost i na našem tržištu ali se pronađe u prodaji.

Veoma je bitna stavka da li na kraju kreveta ima ili nema pregrade. Ukoliko ima pregrade posteljina ne može da pada preko dušeka. Na taj način posteljina se izrađuje u tačnim dimenzijama površine dušeka. Ukoliko nema pregrade posteljina za singl krevete može da bude duža i do 20cm.

Što se širine kreveta tiče, tu imamo nekoliko mogućnosti. Najčešća mogućnost je da vaš singl krevet bude širine oko 80cm. To je takozvani vojnički krevet koji je taj naziv dobio zbog masovne upotrebe u vojnim objektima. Međutim ova dimenzija nije jedina za singl krevete.

Postoji širina kreveta koja je 100cm. Ova širina dušeka nije toliko česta ali se proizvodi. Ona je zapravo malo šira od vojničkog krveta ali baš toliko da se oseća veći komfor. Ova dimenzija posteljina se može napraviti isključivo po tačnim merama.

Poslednja širina posteljina za singl krevete je 120cm. Ova dimenzija je jako retka jer skoro da spada u dimenzije bračnih kreveta. Retko ko se odluči baš za ovu dimenziju jer uz malu doplatu može se kupiti pravi bračni krevet. Proizvođači nameštaja plasiraju ovu dimenziju uglavnom na Američko tržište, zbog gojaznosti. Neki ljudi nemaju prostorne mogućnosti da stave bračni krevet u spavaću sobu, pa je ovo rešenje za njih.

Iako su ove dimenzije potpuno različite, one spadaju pod kategoriju singl kreveta. Sve preko 120cm. se smatra kao ulazak u kategoriju bračnog kreveta. Međutim ovaj trend nije puno zastupljen kod nas i zato su naši singl kreveti široki 80cm.

Proizvodimo posteljine po tačnim dimenzijama

Dečija posteljina za singl krevetKao što se i singl kreveti prave u različitim veličinama, tako se i posteljine za njih prave u raznim dimenzijama. Prema tome, ne morate brinuti da li ćete naći odgovarajuću posteljinu za vaš krevet. Mi ćemo posteljinu napraviti da ona bude onih dimenzija koje će vam biti taman.

Naša firma se veoma uspešno bavi proizvodnjom posteljina. Zato vas pozivamo da nas posetite ukoliko ste planirali da sebe ili vama drage ljude obradujete novom posteljinom. Izrađujemo posteljine od raznih materijala i dezena i sigurni smo da ćete uz našu pomoć uspeti da pronađete ono potrebno.

Pored ovih posteljina za singl krevete, mi proizvodimo i ostale tipove posteljina, tako da bez sumnje tvrdimo da iz naše radnje nećete izaći razočarani, već sa osmehom na licu i novom posteljinom na vašem krevetu.

Prošetajte do nekih od naših lokala i izaberite model za sebe. Budite sigurni da ćete naći pravi dezen za vaš krevet. Kvalitetna posteljina za singl krevete pravi razliku i zato ne štedite na kvalitetu vašeg sna. Vrhunska posteljna će prijati vašoj koži i omogućiti joj da normalno diše tokom perioda odmaranja.

  • Vesti

    Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet Posteljine za singl krevet su najpopularniji tekstilni proizvod prošlog veka. Čak i danas ne postoji kuća ili stan koji nemaju bar jedan singl...
    Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine Luksuzne posteljine su prava stvar ukoliko ste ljubitelj vrhunskog kvaliteta i dizajna posteljina. Spavaća soba je prostorija u kući ili stanu u kojoj...
    Pamučna posteljina za krevet pamučna posteljina za krevet Pamučna posteljina za krevet je jedna od stvari koje najviše prijaju na kraju radnog dana. Za čovekov organizam i za neometano funkcionisanje, najvažniji...
Call Now Button